Aftrap 2017 met strategisch vitaliteitsmanagement & vitaal leiderschap

Het nieuwe jaar staat al bijna te trappelen. Zaken worden afgesloten of over de feestdagen heen getild en de eerste reclames met romantische decors zijn alweer uitgezonden. Er staan dit jaar nog slechts enkele NOBCO activiteiten op de agenda en inmiddels is een rijk gevuld programma voor 2017 bijna rond!

De aftrap van dat nieuwe programma is de Nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 12 januari 2017 in Amersfoort.
Natuurlijk wordt er een korte (terug)blik geworpen op 2016 en wordt er vooruitgekeken naar de plannen van de NOBCO voor 2017. Tevens zal voor het eerst in het bestaan van de NOBCO een jaarverslag worden gepresenteerd. Tijdens deze bijeenkomst zal er aan alle bezoekers een fysiek exemplaar worden uitgereikt, de digitale versie zal na de bijeenkomst via de NOBCO website beschikbaar zijn.

Daarnaast is Paul Rijnierse als inspirerend spreker een reden om je aan te melden voor deze bijeenkomst. Paul neemt ons mee in een dynamisch verhaal over fitheid en vitaliteit. Hij zal je als mens en als coach zeker voorzien van nieuwe inzichten waar je ook wat aan hebt.

Aan het begin van een nieuw jaar zitten de meeste mensen vol goede voornemens, nieuwe plannen en hebben we een fris gemoed. Belangrijk om emotioneel en mentaal fit te zijn. Maar hoe bepaal je dat en hoe kun je daar (als coach) invloed op uitoefenen? En wat is vitaliteit eigenlijk en hoe kun je daar praktisch en met je coachees mee aan de slag?

Paul heeft naast zijn ervaring als manager en ondernemer veel ervaring met vitaliteitscoaching in het bedrijfsleven op alle niveau’s. Doordat hij de zaken stevig onderbouwd en verantwoord in perspectief zet, ontstaat een helder beeld waarin coaching op strategisch vitaliteitsmanagement, vitaal leiderschap en persoonlijke vitaliteit een duidelijke plaats hebben.

De middag wordt besloten met een feestelijk proosten op het nieuwe jaar en de gelegenheid tot (opnieuw) kennismaken en gewoonweg fijn bijpraten.

Programma
13.45 Ontvangst
14.15 Aanvang programma
          - korte terugblik 2016
          - vooruitblik 2017
15.00 Paul Rijnierse over fitheid en vitaliteit
16.15 Borrel

 

Datum: 12 januari 2017
Tijdstip: 13:45 -17:00
 uur
Locatie: De Observant in Amersfoort

Kosten: Gratis
 voor NOBCO coaches en introducés

Direct aanmelden is alleen mogelijk indien u ingelogd bent.