2170 Literatuursuggesties

Dit is de NOBCO database met literatuursuggesties voor artikelen over coaching. Binnen deze database is alle relevante (wetenschappelijke) literatuur vanaf 1927 over coaching te vinden. 

Zoekfunctie
Voer boven in het zoekscherm een (Engels) trefwoord in en kies voor 'ZOEK'. Vervolgens verschijnt er een overzicht van alle gevonden hits. U kunt per gevonden hit de titel van een artikel aanklikken om de volledige artikel-beschrijving (abstract) te openen.

In verband met copyright is er bij slechts een beperkt aantal artikelsuggesties het desbetreffende artikel in een PDF-bestand bijgevoegd. Deze artikelen kunt u direct openen of downloaden van onze website.

Tip: heeft u een interessante artikelsuggestie gevonden? Kopieer dan de titel van het artikel naar de speciale zoekmachine Google Scholar en de kans is vrij groot dat u via Google het complete artikel kunt vinden en in PDF formaat kunt downloaden.

Let op: de meeste artikelen zijn in het Engels omdat er zeer weinig wetenschappelijke artikelen over coaching in het Nederlands beschikbaar zijn.