Bijeenkomsten | Events

NOBCO organiseert het hele jaar door ruim 40 bijeenkomsten en events, waar je als NOBCO-coach bijna altijd kosteloos aan kunt deelnemen. De bijeenkomsten en events zijn vakinhoudelijk interessant, goed voor je netwerk en sluiten aan bij jouw praktijk als coach en de behoeften in de markt. Bijeenkomsten onder andere op het vlak van vitaliteit, leiderschap, stresscoaching en nieuwe coachingsmethoden passeren de revue.

Je kunt ook zelf een bijeenkomst organiseren. Wij nodigen je hiertoe van harte uit. Heb je een idee voor een inspirerende bijeenkomst over het coach-vak? Neem dan contact op met Lilian Dekkers via info@nobco.nl

Agenda

Kijk hier welke bijeenkomsten jou aanspreken en meld je direct aan!

Met jouw aanmelding ben je verzekerd van deelname en voorkom je teleurstelling. Soms hanteren we een maximum aantal deelnemers. De inschrijving voor sommige bijeenkomsten opent circa 6 weken voorafgaand aan een bijeenkomst.

In dit archief kun je zien welke bijeenkomsten er allemaal georganiseerd zijn in het verleden. Eventuele presentaties kun je inzien via het besloten NOBCO menu.