Ja, ik sluit me aan bij NOBCO

Je kunt je aansluiten bij NOBCO als:

Coach

Iedereen die beroepsmatig met coaching bezig is of bezig wil zijn, kan zich aansluiten bij de NOBCO.
Sluit je voor €295,- excl. btw per jaar aan bij NOBCO, de grootste beroepsorganisatie voor coaches. Klik hier voor alle voordelen.

Onze toetsingscommissie toetst of je beschikt over de juiste achtergrond en ervaring. Maak je keuze uit een van deze vier opties om aan te sluiten:

 1. Je hebt een EQA-opleiding succesvol afgerond. Je kunt de opleiding kiezen uit een lijst in het aanmeldformulier. En we vragen je tevens jouw diploma te uploaden.
 2. Je hebt een 'mensgerichte' HBO/WO opleiding succesvol afgerond. Je kunt de opleiding kiezen uit een lijst in het aanmeldformulier. We vragen je daar het diploma te uploaden.
 3. Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding (niet 'mensgericht'), aangevuld met minimaal 100 SBU op het gebied van 'mensgerichte' vakken. We vragen je het diploma te uploaden en een specificatie van deze 100 SBU.
 4. Wanneer je niet beschikt over een diploma van bovengenoemde opties, ben je nog steeds welkom om je aan te sluiten bij de NOBCO. We vragen je dan om in het aanmeldformulier te uploaden:
  - een leerjournaal;
  - een actueel CV;
  - een document waaruit blijkt dat je tenminste 50 uur ervaring hebt als coach;
  - een essay van maximaal 1000 woorden.
  Indien je hebt gekozen voor deze optie (4), dan ontvang je binnen vijf werkdagen na het afronden van het formulier een factuur van €75,- voor het assessment. Na betaling van de factuur via iDeal ontvang je een uitnodiging voor het assessment.

We adviseren je eerst alles in te vullen en op te zoeken wat je nodig hebt, aangezien het aanmeldformulier niet tussentijds kan worden opgeslagen. Wil je eerst alle opties nog eens rustig doorlezen, klik hier voor een uitgebreide uitleg.

Voorwaarden