Arbeidsmarktscans

Bij de uitvoering van het Ontwikkeladvies dat loopt van 1 augustus t/m 31 december 2020 is het noodzakelijk dat een arbeidsmarktscan wordt ingezet. Onderstaand de mogelijke aanbieders die er zijn in de markt:

Let op: er kunnen geen rechten aan deze verstrekte informatie worden ontleend, het is namelijk nog niet bekend welke aanbieders wel of niet door het ministerie zijn goedgekeurd.

Vanuit NOBCO wordt geadviseerd om gebruik te maken van JobPort. Bekijk hier de aanbieding.

Vergeet niet om bij de leveranciers te melden dat je bij NOBCO aangesloten bent. Dat is goed voor het vergroten van onze naamsbekendheid, het maken van afspraken en voor de leveranciers ook handig om te weten hoe je hen hebt gevonden.

Webinars

Jobport
Op 10, 16, en 26 november en op 1 december organiseert Jobport een webinar waarbij je als coach praktische handvaten krijgt hoe je het Ontwikkeladvies digitaal kunt ondersteunen. Op een manier dat het voor de kandidaat laagdrempelig blijft, jou als coach van de juiste inzichten voorziet en hoe te voldoen aan de gestelde criteria. Het webinar wordt gegeven door Arbeidsmarktdeskundige Ton Koole. Schrijf je hier in: https://www.jobport.nl/nl-leert-door/webinar/