Dinsdag 24 oktober 2017

Riding the tiger

Nijmegen | 18:45 - 21:30 uur

Door Eline Brinkhof en Henne Arnolt Verschuren

Inleiding
Onze driften laten zich niet temmen. Ze gaan misschien ondergronds,weg uit de bewuste aandacht. Maar wanneer we deze krachten uit ons bewustzijn bannen, slepen ze ons op onbewaakte momenten mee, in plotselinge uitbarstingen van woede, onrust en ongeduld bijvoorbeeld of in depressie en verslavingen. • Je leert met praktische werkvormen om de energieën ervaarbaar te maken en in beheer te nemen. Het besef zal toenemen dat het de vitale en creatieve krachten zijn die tot de potentie van ieder mens behoren.

Doel
We kunnen leren om onze driftige energieën te beheren (wat iets anders is dan beheersen) en om ze in te zetten voor een vol, eigenzinnig en waarachtig leven.

Thema's
woede & lust niet beheersen maar beheren

Meerwaarde voor de deelnemers (coaches)
Hoewel de onderdrukte energieën van woede en lust voor veel verwarring, pijn en ravage zorgen, wordt er zelfs in coachingstrajecten niet zo makkelijk over gesproken. Alleen begeleiders die hun eigen donkere driften kennen, kunnen hun klanten gidsen als die hun tijger tegenkomen of juist missen.

Over de spreker
Eline Brinkhof (van Bambu)& Henne Arnolt Verschuren (van BodyMind Opleidingen) hebben een gezamenlijke 'missie' rond dit thema. Sinds twee jaar geven zij samen masterclasses met deze titel. Voor professionele begeleiders.

Datum: 24 oktober 2017
Tijdstip: 18.45 - 21.30 uur
Locatie: Nijmegen
Kosten: € 45,- (excl. BTW), NOBCO coaches: gratis.