Dinsdag 13 februari 2018

De niet te onderschatten waarde van feedback

Utrecht | 15:30 - 18:30 uur

 

 

Anne-Marie Gielen

Welke feedback kreeg jij ooit, privé of in je werk, die je tot op heden nog is bijgebleven? En wat maakt dat jij deze feedback tot op de dag van vandaag nog bij je hebt?

Tijdens deze landelijke bijeenkomst krijg je informatie over wat we weten uit wetenschappelijk onderzoek over het geven van feedback en de waarde daarvan t.a.v. leren en motivatie. We bespreken welke basisprincipes van toepassing zijn op feedback geven om te komen tot feedback die ‘leerbevorderend’ is en bijdraagt aan leren en motivatie. Daarnaast maken we bovenstaande concreet door het samen uit te gaan proberen.

Feedback geven: een universele grondhouding, van toepassing in allerlei situaties in het leven. Feedback geven op een manier waarmee je werken vanuit hoge verwachtingen concreet maakt. Als begeleider, coach, trainer en in al je rollen in je privéleven. Als zogenoemd Didactisch Coach ontwikkel en verfijn je je coachende grondhouding waarmee je kenbaar maakt hoe je de ander ziet in zijn of haar kwaliteiten, hoe je contact maakt over dat wat er werkelijk toe doet en hoe je de ander en jezelf tot groei aanzet.

Na afloop

-      Weet je meer over uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek t.a.v. feedback geven en denkstimulerende vragen stellen.

-      Begrijp je welke variabelen bijdragen aan feedback geven op een leerbevorderende manier.

-      Heb je ervaren dat ’t toepassen ervan maakt dat je snel op een diep niveau contact kunt maken met de ander.

-      Voel je dat ’t bijdraagt aan wat je werkelijk wilt realiseren in je vak. 

-      Verlangen je ernaar feedback te kunnen geven als een ‘Didactisch Coach’.

Kosten: € 95,- excl. BTW, NOBCO-coaches gratis