Mindfulness in (team)coaching

Heerenveen 19:00 - 21:30 uur

Door Bea Jongbloed

Inleiding

Vergroot het bewustzijn van jouw coachee of team met mindfulness!
Tijdens deze workshop vertelt Bea Jongbloed hoe je mindfulness kunt inzetten tijdens coaching, wat de positieve effecten zijn en hoe je om kunt gaan met weerstand. Daarnaast ga je praktisch aan de slag met oefeningen die je de volgende dag meteen kunt toepassen.

Competenties
De volgende competentiescategorien uit het EMCC Competence framework komen aan de orde:

5. Stelt de cliënt in staat inzicht te verkrijgen en te leren; door mindfulness toe te passen vergroot je het bewustzijn van de cliënt en verdiep je het inzicht. Er wordt verbinding gemaakt tussen gevoelens, gedrag en fysieke gewaarwordingen 
6. Doel- en actiegericht; met behulp van mindfulness kan gekeken worden wat het zetten van stappen in de weg kan staan. Mindfulness helpt de cliënt om zijn eigen manier van veranderingen te onderzoeken en bevordert zijn actief experimenteren en zelfontdekking.                       
7. Gebruik van modellen en technieken; mindfulness kan ingezet worden als techniek om de cliënt te helpen naar doelstellingen toe te werken.

Meerwaarde voor de deelnemers (coaches)
Ervaring opdoen met mindfulness, mindfulness leren toepassen tijdens coaching, leren omgaan met weerstand van jezelf en de coachee of het team.

Over de spreker
Door een Burn-out kwam Bea in aanraking met mindfulness. Ze was onder de indruk van het positieve effect van mindfulness en is dit voor zichzelf verder gaan ontwikkelen. Ze heeft het roer omgegooid en werkt nu als is (team)coach, trainer en interimmanager bij Continu. Tijdens haar werk maakt ze veel gebruik van mindfulness en ook hier merkt ze het positieve effect. Graag deelt ze haar ervaring en kennis met jullie tijdens deze workshop.

Broodjesservice
Je ontvangt ongeveer 10 dagen vooraf de bijeenkomst een bevestigingsmail waarbij je de mogelijkheid krijgt om je aan te melden voor een broodjesservice. De prijs voor de broodjesservice is € 13,00 exclusief btw, wat achteraf gefactureerd wordt. 

Kosten
€ 45,- excl. BTW, NOBCO-coaches gratis