Ander kijken naar angst

LEIDEN 19:00 - 21:30 uur

Door Thea van Bodegraven

Inleiding
Cliënten laten angst vaak op een andere manier zien dan wij geleerd hebben. Door de verschillende lagen van angst te herkennen, kun jij bewegen in een diversiteit van methodieken.

Competenties
1 Zelfinzicht: anders kijken naar eigen angst.
5 Cliënt inzicht geven: door inzicht in de algen van angst, wordt al veel angst weggenomen. 7 Gebruik modellen: leren gebruiken en combineren van technieken.

Meerwaarde voor de deelnemers (coaches)
Je gaat andere signalen van angst herkennen. Diverse methodieken die je in de verschillende lagen van angst kunt toepassen. Angst gaat over vaststaan, je krijgt beweging in de angst.

Over de spreker
Vanuit mijn expertise (GGZ-problematiek in het gezin) werk ik veel met mensen die te maken met de angst van de ander. Hun eigen angst voelen zij niet en blijkt in vele onbewuste lagen te liggen. Vanuit mijn opleidingen (NLP, TA, Systemisch werk, karakterstructuren en mindfulness) werk ik met angst.

Broodjesservice
Je ontvangt ongeveer 10 dagen vooraf de bijeenkomst een bevestigingsmail waarbij je de mogelijkheid krijgt om je aan te melden voor een broodjesservice. De prijs voor de broodjesservice is € 13,00 exclusief btw, wat achteraf gefactureerd wordt. 

Kosten
€ 45,- excl. BTW, NOBCO-coaches gratis