Doelen stellen: hoe en waarom?

NIJKERK 19:00 - 21:30 uur

Door Rendel de Jong & Jacobien ten Hoeve-Rozema

Inleiding
Gemeenschappelijke doelen lijken tot goede resultaten te leiden, blijkt uit onderzoek. Als dat zo is, waarom is dat dan zo? Hoe kan dit bijdragen aan effectief coachen in de praktijk?

Competenties
Gebruik van modellen en technieken – hiermee raken we de kern: wetenschappelijke inzichten combineren met de praktijk. Gerichtheid op zelfontwikkeling - kritisch kijken naar wat je doet in de praktijk aan de hand van theorie is relevant. Zelfinzicht – deelnemers reflecteren op hun coachpraktijk.

Meerwaarde voor de deelnemers (coaches)
Deelnemers kunnen thema-gericht ingaan op onderzoeksresultaten, vergroten hun kennis mbt gemeenschappelijke doelen en resultaten, en ervaren hoe zij deze inzichten in de praktijk kunnen implementeren.

Over de sprekers
Rendel de Jong heeft ervaring in workshops bij de opleiding van GZ-psychologen en A&O psychologen, in diverse RINO's en deed veel onderzoek aan de universiteit Utrecht. Jacobien Ten Hoeve-Rozema is arbeidspsycholoog, en ervaren beroepscoach en trainer. Ze heeft jarenlange werkervaring op de RUG.

Broodjesservice
Je ontvangt ongeveer 10 dagen vooraf de bijeenkomst een bevestigingsmail waarbij je de mogelijkheid krijgt om je aan te melden voor een broodjesservice. De prijs voor de broodjesservice is € 13,00 exclusief btw, wat achteraf gefactureerd wordt. 

Kosten
€ 45,- excl. BTW, NOBCO-coaches gratis