De Coaching Monitor: Inzicht in effectiviteit van coaching

NIJKERK 19:00 - 21:30 uur

Door David Brode

Inleiding
De Coaching Monitor biedt aan inkopers van coaching meer zekerheid over de kwaliteit van de ingehuurde coach en het rendement van een coachtraject. De Monitor maakt de effectiviteit van individuele coachtrajecten zichtbaar en meetbaar. Tijdens de kennissessie behandelen we de achtergrond, structuur en het gebruik van de Coaching Monitor vanuit het perspectief van de coach en coachee.

Competenties
Evalueren (Competentie 8 van het Competence Framework)

Meerwaarde voor de deelnemers (coaches)
Met de Coaching Monitor kun je coachtrajecten evalueren en gebruiken voor je EIA-aanvraag, maar wist je ook dat de vragenlijsten zijn samengesteld aan de hand van verschillende onderzoeken naar effectiviteit van coaching? Informatie uit de vragenlijsten geven daardoor niet alleen inzicht in het verloop van het coachtraject, maar kunnen ook actief bijdragen aan jouw professionele ontwikkeling als coach. Tijdens de kennissessie leer je hoe je met behulp van de Coaching Monitor het succes van coachtrajecten kunt vergroten. We staan uitgebreid stil bij de wetenschappelijke onderbouwing en totstandkoming van de vragenlijsten en er is voldoende tijd om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Als je werkt met de Coaching Monitor draag je bij aan Evidence Based Practise in coaching.    

Over de spreker
Waarom doen mensen wat ze doen? Wat is er nodig als zij hun gedrag willen veranderen en hoe werkt motivatie? Dit zijn slechts een paar vragen waar David Brode zich mee bezig houdt. Zijn werkervaring is breed: van het ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren van programma’s binnen het sociaal domein tot consulting, teamtrainingen en coaching bij het MKB en multinationals. Van re-integratietrajecten tot één op één met CEO’s. Hij interesseert zich voor nieuwe toepassingen en ontwikkeling van (technische) tools als ondersteuning bij gedragsverandering. Als bestuurslid Onderzoek en benchmark van de NOBCO zet hij zich in om een bijdrage te leveren aan onderzoek naar de toevoegde van coaching. Daarnaast werkt David binnen zijn onderneming als consultant en coach met leidinggevende en teams.  

Broodjesservice
Je ontvangt ongeveer 10 dagen vooraf de bijeenkomst een bevestigingsmail waarbij je de mogelijkheid krijgt om je aan te melden voor een broodjesservice. De prijs voor de broodjesservice is € 13,00 exclusief btw, wat achteraf gefactureerd wordt. 

Kosten
€ 45,- excl. BTW, NOBCO-coaches gratis