De 5 cruciale sleutels voor een succesvolle praktijk

BREDA 19:00 - 21:30 uur

Door Lisette Brattinga

Inleiding

Om een succesvolle praktijk op te bouwen is het belangrijk om een goed fundament te creëren en krachtige keuzes te maken als ondernemer. Er komt veel bij kijken. Deze workshop geeft inzicht in de meest cruciale elementen van succesvol ondernemerschap en is speciaal ontwikkeld voor startende coaches zodat ze snel en succesvol hun eigen (online) praktijk kunnen beginnen.

Competenties
Ondernemen, marketing en sales (klanten vinden, winnen en behouden).

Meerwaarde voor de deelnemers (coaches)
In deze inspirerende workshop boordevol tips en voorbeelden ontdek je alles over deze unieke en meteen toepasbare sleutels:

  • hoe je onderneemt vanuit je passie en idealen
  • een simpel verdienmodel om je 1e klanten te werven
  • dé blauwdruk voor het succesvol opzetten en voortzetten van jouw bedrijf
  • hoe je klantgerichte marketing opzet
  • hoe scherpe focus leidt tot juiste keuzes

Over de spreker
Met veel passie en enthousiasme helpt Lisette Brattinga-Haker dienstverlenende ondernemers zoals coaches met het starten en laten groeien van hun business. Als Online Business Coach heeft ze inmiddels honderden ondernemers succesvol op weg geholpen met haar unieke formule.

Broodjesservice
Je ontvangt ongeveer 10 dagen vooraf de bijeenkomst een bevestigingsmail waarbij je de mogelijkheid krijgt om je aan te melden voor een broodjesservice. De prijs voor de broodjesservice is € 13,00 exclusief btw, wat achteraf gefactureerd wordt. 

Kosten
€ 45,- excl. BTW, NOBCO-coaches gratis