Chronische stress bij je coachee

BREDA 19:00 - 21:30 uur

Door Annemieke Rozemond

Inleiding
Inmiddels heeft 1 op de 7 werkende burn-outklachten. Doorgaan met klassiek coachen is tijdverspilling en onnodig belastend. Hoe voorkom je dat je methodieken gaat toepassen die misschien wel averechts werken.

Jaren geleden heb ik gemerkt dat ik met beproefde coachmethodieken niet verder kwam bij bepaalde coachees. Ze waren te uitgeput om zich te kunnen ontwikkelen en te leren van wat ik ze bood. Voor hen was de belangrijkste prioriteit om weer te leren rusten. Dit was voor mij aansporing om me te laten scholen in het coachen bij burn-out en stress.

Als coach spreek je verschillende mensen op een diepgaande manier. Je observeert iemand tijdens één of meer gesprekken en dat bied je de mogelijkheid om door te vragen als je vermoedt dat iemand chronische stress ervaart zodat je erger kan helpen voorkomen. Waar let je op?

Competenties
Met verschillende soorten coachees leren werken.

Meerwaarde voor de deelnemers (coaches)
• Herkennen van roofbouw bij coachees  
• De gevolgen van chronische stress op leervermogen en gedrag van coachee
• Welke interventies averechts werken
• Weten hoe door te verwijzen
• Bewustwording

Over de spreker
Annemieke Rozemond is sociaal psycholoog en burn-out coach volgens CSR Centrum (Centrum voor Chronische Stress Reversal). Ze werkt met verschillende methodieken zoals IBSR, EFT, meditatie, Werkenergieanalyse en Motivatieonderzoek. Ze is zelf twee keer overspannen geweest.

Broodjesservice
Je ontvangt ongeveer 10 dagen vooraf de bijeenkomst een bevestigingsmail waarbij je de mogelijkheid krijgt om je aan te melden voor een broodjesservice. De prijs voor de broodjesservice is € 13,00 exclusief btw, wat achteraf gefactureerd wordt.

Kosten
€ 45,- excl. BTW, NOBCO-coaches gratis