The Work: eenvoudig of toch niet?

NIJKERK 19:00 - 21:30 uur

Door Margreet van Persie

Inleiding
Veel coaches zijn bekend met The Work van Byron Katie. Het lijkt een simpele werkwijze (vier vragen en de omkering). Is dat waar?

Competenties
Zelfinzicht: werken met je eigen projecties (VI 34, 35, 73, 74, 96, 97, 98).
Gerichtheid op zelfontwikkeling: onderzoekt zichzelf in een concrete coachsituatie (VI 37, 75, 100).
Vormgeven van de coachrelatie: oefent zichzelf in ‘presence’ (VI 10, 14, 48, 52).

Meerwaarde voor de deelnemers (coaches)
1. Je ervaart hoe je The Work voor jezelf kunt toepassen om je projecties op te sporen.
2. Je ervaart hoe je tijdens een sessie met een cliënt al direct buiten je projecties kunt blijven.
3. Je ervaart dat het (beter?) werkt om gebruikelijk coachrepertoire achterwege te laten als samenvatten, doorvragen en feedback geven.

Over de spreker
Na een intensieve jarenlange opleiding bij het door Byron Katie opgerichte en geleide Institute for The Work (Ojai, California) ben ik door haar in 2011 internationaal gecertificeerd. Dit betekende niet het einde van de opleiding, maar de start van permanente educatie die het mogelijk maakt de certificering elke twee jaar te vernieuwen. Door trainingen in Stoïcijns coachen en de Socratische Dialoog maak ik een verbinding tussen het moderne gedachtengoed en de werkwijze van The Work met de eeuwenoude klassieke wijsheid van het ‘goede leven’ en de deugden/waarden die daarin centraal staan.

Broodjesservice
Je ontvangt ongeveer 10 dagen vooraf de bijeenkomst een bevestigingsmail waarbij je de mogelijkheid krijgt om je aan te melden voor een broodjesservice. De prijs voor de broodjesservice is € 13,00 exclusief btw, wat achteraf gefactureerd wordt. 

Kosten
€ 45,- excl. BTW, NOBCO-coaches gratis