Supervisie voor coaches: de schaamte voorbij

HEERENVEEN 19:00 - 21:30 uur

Door Titia de Vries

Inleiding
Als coach krijg je behoorlijk wat informatie en emoties van je cliënten over je heen. Ook kunnen je eigen blinde vlekken er voor zorgen dat je onbewust in valkuilen stapt, waardoor je tegenoverdracht vertoont of parallelle processen in je coaching-sessies niet herkent. Schaamte kan je als coach weerhouden hier diepgaand en oprecht naar te kijken en zo voluit effectief te zijn als coach.

Competenties
Doorlopende supervisie is een essentiële manier om de kwaliteit van individuele coaches te behouden en te laten groeien. 

Deze workshop raakt daarom aan alle competenties van het Competence Framework. Supervisie is daarnaast een verplicht onderdeel voor je accreditatie als coach.

Meerwaarde voor de deelnemers (coaches)
Door deel te nemen aan deze workshop:

Kan je supervisie zien als de kunst om je te verbeteren met ervaringen uit je eigen praktijk, leer je te luisteren naar wat je eigen emoties je vertellen en leer je parallelle processen en (tegen)overdracht herkennen.

Over de spreker
Titia de Vries (1957) is een zelfstandige coach en supervisor (Clarity Coaching). Ze heeft 40 jaar ervaring in het werken met mensen, zowel individueel als in groepen waarin communicatie het hoofdthema is. Ze werkte aanvankelijk als communicatieadviseur, projectmanager en executive bij communicatieafdelingen. Vanaf 2003 is zij werkzaam als coach, supervisor en als trainer en docent / ontwikkelaar van opleidingen en trainingsmodules bij de grootste opleidingsorganisatie van Nederland (NCOI / Boertien Vergouwen Overduin). Kwalificaties

Ze is een Ashridge -Hult geaccrediteerde executive coach en  een Ashridge-Hult Coaching Adjunct. Ashridge Hult Executive Education is een privé universiteit, te vergelijken met het Nederlandse Nijenrode.

Ze is daarnaast Master Coach door haar accreditatie op het niveau van Master Practitioner (NOBCO/EMCC), het hoogste niveau dat er op Europees niveau is. Ze behoort daarmee tot de top van Nederlandse coaches en is één van de weinigen in Nederland met deze dubbele accreditatie.

Ze is gekwalificeerd om het psychometrische instrument van Birkman International te gebruiken.

Ze studeerde organisatorische supervisie voor coaches en consultants bij Ashridge-Hult Executive Education.

Broodjesservice
Je ontvangt ongeveer 10 dagen vooraf de bijeenkomst een bevestigingsmail waarbij je de mogelijkheid krijgt om je aan te melden voor een broodjesservice. De prijs voor de broodjesservice is € 13,00 exclusief btw, wat achteraf gefactureerd wordt. 

Kosten
€ 45,- excl. BTW, NOBCO-coaches gratis