NOBCO-masterclass door Jan Bommerez

Utrecht 13:00 - 18:00 uur

 

Jan Bommerez die Nederland al jaren geleden verruilde voor Californië, bezoekt Nederland in maart. De NOBCO heeft hem weten te strikken om een masterclass te geven. Een zeldzame kans om je te laten inspireren door een buitengewoon inspirerende spreker en auteur op het gebied van transformatie, flow en loslaten.

Jan Bommerez: "Systemen bestaan bij de gratie van feedback, zonder feedback geen evolutie en transformatie."

Verandermanagement is procesgericht, met een lineaire insteek volledig gericht op een individuele gedragsverandering.

Transformatie is vanuit een systemisch perspectief bewust bouwen aan de relaties onderling (binnen een organisatie of team).

Zoals een rups niet ineens een vlinder wordt, zo draait transformationeel leiderschap om het creëren van een veilig systeem waar grond is voor oprechte interactie. Een systeem dat ontvankelijk is voor feedback, een systeem waar de relaties open worden benaderd. Waar transformatie ontstaat omdat de cultuur is dat relaties worden gewaarborgd - er wordt op een bepaalde manier met relaties omgegaan en inhoud gegeven aan relaties.

Deze Masterclass is een bewustmakende middag waar we letterlijk op een dieper level kennismaken met 'transformatie'. Niet een middag voor hoofdelijke kennis, wel een middag voor het ontdekken, formuleren, en herkennen van transformatiepotentie.

Speciaal voor de NOBCO verzorgt hij donderdag 21 maart een transformerende masterclass over het door hem geliefde onderwerp: ‘Moeiteloos leren Leven’.

Tijd:                13:00 -18:00 uur

Locatie:           Utrecht

Tickets:       €   75,- exclusief btw voor NOBCO-leden (inclusief luxe lunch, Q & A sessie met Jan, materialen en afsluitende borrel)

                      € 200,- exclusief btw voor externen (inclusief luxe lunch, Q & A sessie met Jan, materialen en afsluitende borrel)