Comfortzone gymnastiek

UTRECHT 16:00 - 19:30 uur Downloaden als iCal

Vanwege het coronavirus zijn NOBCO-events tot 1 juni geannuleerd. Indien je je hebt aangemeld voor één van de komende events, houd dan je mailbox en telefoon in de gaten, zodat we je op de hoogte kunnen stellen van de annulering van het event.

 

Na deze inspirerende middag, onder leiding van Esther Jacobs, ga je naar huis met nieuw inzicht over het nut van weerstand, de positieve processen die bij weerstand komen kijken en op welke manieren je jezelf 'erbij' kunt houden als het gaat om veranderen, ontwikkelen, vernieuwen.

Esther Jacobs staat bekend als de 'no-excuses lady'. Ze schreef meer dan 25 boeken, verzorgde twee TEDxtalks en is een ervaren spreekster op een breed scala aan events.

Waarom ze bekend staat als de 'no-excuses lady'? Er zijn heel veel redenen waarom iets niet lukt. Esther begeleidt ondernemers en organisaties te kijken naar wat (onbewust) wel lukt. Voor de NOBCO duikt ze met ons de "comfortzone gymnastiek" in.... wat gebeurt er als je je weerstand actief (en voorbereid) opzoekt? Op welke onbewuste manieren saboteren we onze eigen verandering?

Programma

16.00-16.30 inloop/registratie
16.30-18.00 plenaire sessie
18.00-19.30 netwerkmoment met broodjesmaaltijd

Kosten
€ 95,- excl. BTW, NOBCO-coaches gratis 

Annuleringsvoorwaarden
Voor deze bijeenkomst hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
Ben je donderdag 14 mei verhinderd? Meld je dan uiterlijk woensdag 13 mei vóór 12.00 uur af per e-mail.
Afmelding na woensdag 13 mei 12.00 uur of bij afwezigheid zonder berichtgeving ontvang je een factuur van €45,00 exclusief btw ter tegemoetkoming van de voor jou gemaakte administratie, reservering - en arrangementskosten.

Voor events die plaatsvinden na 6 april bestaat ook een kans dat ze aangepast plaatsvinden, gewijzigd of geannuleerd worden. Met een kleine twee weken is er meer zicht op de dan geldende maatregelen en nieuwe richtlijnen of adviezen. Per event wordt bekeken wat een geschikte manier is van hosten en faciliteren voor deelnemers. Inmiddels worden diverse mogelijkheden onderzocht.

Zodra er nieuw NOBCO-aanbod beschikbaar is, wordt dit direct bekend gemaakt