Voice Dialogue

DEVENTER 18:45 - 21:30 uur Downloaden als iCal

Maak kennis met de Voice Dialogue methode. In het kort krijg je uitleg hoe je de methode Voice Dialogue kan inzetten om coachees te ondersteunen belemmerende overtuigingen los te laten.

Het bijzondere van deze methode is, dat het gesprek tussen coachee en belemmerende overtuiging niet steeds via de coach gaat, maar dat coachee en belemmerende overtuiging direct met elkaar praten. Op deze manier ontstaat er een directe en krachtige communicatie tussen coachee en belemmerende overtuiging, waarbij de coachee heel precies aan de belemmerende overtuiging duidelijk kan maken, wat zijn wensen en bedoelingen zijn.

Aansluitend wordt een van de aanwezigen uitgenodigd om voor de groep een Voice Dialogue te doen, wordt de methode verder toegelicht en kunnen vragen worden gesteld.

Na de workshops heb je helder:

  • wat een belemmerende overtuiging is;
  • hoe je aan een belemmerende overtuiging komt;
  • hoe je van een belemmerende overtuiging af komt;
  • hoe een belangrijk deel van de menselijk psychologische processen in de kern werkt;
  • hoe de werking  van Voice Dialogue gaat;
  • hoe een coachee in een Voice Dialogue direct met zijn belemmerende overtuiging kan praten;
  • wat Transformatiecoaching is;
  • wat de contra-indicaties zijn om deze Voice Dialogue in te zetten;
  • hoe Voice Dialogue toe te passen in eigen praktijk.

Over de spreker
Richard Buijtenhek is Life-, Transformatie-, Executive-, Business- en Wandelcoach. Daarnaast leidt hij coaches op bij de ‘Academie voor Coaching en Counselling’ en ‘Hogeschool NCOI’.

Hij heeft sinds lange tijd een passie voor belemmerende overtuigingen en Voice Dialogue. Hij heeft daar veel onderzoek naar gedaan en zijn grootste passie is om het gegeven belemmerende overtuigingen op een simpele manier uit te leggen. 

Kosten
€ 45,- excl. BTW, NOBCO-coaches gratis 

Annuleringsvoorwaarden
Voor deze bijeenkomst hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
Ben je dinsdag 27 oktober verhinderd? 
Bij annulering na vrijdag 23 oktober 17.00 uur of afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt je € 45,- in rekening te brengen voor gemaakte administratie- en cateringkosten.
Dit geldt ook bij afmelding of afwezigheid vanwege ziekte of andere onvoorziene situaties.

Voor events die plaatsvinden na 6 april bestaat ook een kans dat ze aangepast plaatsvinden, gewijzigd of geannuleerd worden. Met een kleine twee weken is er meer zicht op de dan geldende maatregelen en nieuwe richtlijnen of adviezen. Per event wordt bekeken wat een geschikte manier is van hosten en faciliteren voor deelnemers. Inmiddels worden diverse mogelijkheden onderzocht.

Zodra er nieuw NOBCO-aanbod beschikbaar is, wordt dit direct bekend gemaakt