De 5 cruciale sleutels voor een succesvolle praktijk

WOERDEN 18:45 - 21:30 uur Downloaden als iCal

Om een succesvolle praktijk op te bouwen is het belangrijk om een goed fundament te creëren en krachtige keuzes te maken als ondernemer. Er komt veel bij kijken. Deze workshop geeft je inzicht in de meest vijf cruciale elementen van succesvol ondernemerschap (klanten vinden, winnen en behouden) en is speciaal ontwikkeld voor startende coaches zodat ze snel en succesvol hun eigen (online) praktijk kunnen beginnen.


In deze inspirerende workshop boordevol tips en voorbeelden ontdek je alles over deze unieke en meteen toepasbare sleutels:

  • hoe je onderneemt vanuit je passie en idealen;
  • een simpel verdienmodel om je 1e klanten te werven;
  • dé blauwdruk voor het succesvol opzetten en voortzetten van jouw bedrijf;
  • hoe je klantgerichte marketing opzet;
  • hoe scherpe focus leidt tot juiste keuzes.

Over de spreker


Lisette Brattinga-Haker is als coach aangesloten bij de NOBCO. Als Online Business Coach heeft ze inmiddels honderden dienstverlenende ondernemers, zoals coaches, succesvol op weg geholpen met haar unieke formule.

Kosten
€ 45,- excl. BTW, NOBCO-coaches gratis 

Annuleringsvoorwaarden
Voor deze bijeenkomst hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
Ben je dinsdag 24 november verhinderd? 
Bij annulering na vrijdag 20 november 12.00 uur of afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt je € 45,- in rekening te brengen voor gemaakte administratie- en cateringkosten.
Dit geldt ook bij afmelding of afwezigheid vanwege ziekte of andere onvoorziene situaties.

Voor events die plaatsvinden na 6 april bestaat ook een kans dat ze aangepast plaatsvinden, gewijzigd of geannuleerd worden. Met een kleine twee weken is er meer zicht op de dan geldende maatregelen en nieuwe richtlijnen of adviezen. Per event wordt bekeken wat een geschikte manier is van hosten en faciliteren voor deelnemers. Inmiddels worden diverse mogelijkheden onderzocht.

Zodra er nieuw NOBCO-aanbod beschikbaar is, wordt dit direct bekend gemaakt