Werken met de Internationale Ethische Code

HEERENVEEN 18:45 - 21:30 uur Downloaden als iCal

Wil je meer weten over de IEC en de juiste toepassing daarvan? 

In deze interactieve workshop krijg je een korte introductie van de IEC en van hoe deze is opgebouwd, de achtergrond van de verschillende artikelen en de toepassing daarvan. Ook wordt het werk van de klachtencommissie toegelicht. Vervolgens gaan we aan de slag met vragen van de deelnemers over de toepassing van de IEC in de eigen praktijk en/of gebruiken we een casus om de toepassing van de verschillende onderdelen van de IEC nader toe te lichten.

Over de spreker


Martin Heynen is als Master Practitioner coach aangesloten bij de NOBCO. Martin is tevens assessor en lid van de klachtencommissie.

Kosten
€ 45,- excl. BTW, NOBCO-coaches gratis 

Annuleringsvoorwaarden
Voor deze bijeenkomst hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
Ben je donderdag 29 oktober verhinderd? 
Bij annulering na maandag 26 oktober 17.00 uur of afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt je € 45,- in rekening te brengen voor gemaakte administratie- en cateringkosten.
Dit geldt ook bij afmelding of afwezigheid vanwege ziekte of andere onvoorziene situaties.

Voor events die plaatsvinden na 6 april bestaat ook een kans dat ze aangepast plaatsvinden, gewijzigd of geannuleerd worden. Met een kleine twee weken is er meer zicht op de dan geldende maatregelen en nieuwe richtlijnen of adviezen. Per event wordt bekeken wat een geschikte manier is van hosten en faciliteren voor deelnemers. Inmiddels worden diverse mogelijkheden onderzocht.

Zodra er nieuw NOBCO-aanbod beschikbaar is, wordt dit direct bekend gemaakt