NOBCO-introductieweek 16 - 18 september

9:00 - 16:30 uur Downloaden als iCal

Ieder jaar organiseren wij voor onze nieuwe leden een introductiedag. Dit jaar loopt alles anders, wat niet wegneemt dat we jou als nieuw lid optimaal willen informeren over het reilen en zeilen bij NOBCO en je verder willen helpen met jouw coach-praktijk. Daarom wordt de introductiedag 2020 een online introductieweek: van 16 - 18 september.
Je krijgt als nieuw lid naast een online rondgang langs de belangrijkste NOBCO-onderwerpen de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende vakinhoudelijke online workshops die je verder helpen in het vak.

Programma
Elke dag staan er een aantal webinars op het programma. Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig met de programmering en het inplannen van de sprekers en hopen je in juli hierover nader te informeren. Reserveer intussen deze week alvast in je agenda!

Annuleringsvoorwaarden
Voor deze bijeenkomst hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:

Ben je verhinderd? Bij annulering na dinsdag 15 september 17.00 uur of afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt je € 45,- in rekening te brengen voor gemaakte administratiekosten. Dit geldt ook bij afmelding of afwezigheid vanwege ziekte of andere onvoorziene situaties.

Zodra er nieuw NOBCO-aanbod beschikbaar is, wordt dit direct bekend gemaakt.