NOBCO talkshow ''Met de coach aan tafel''

10:00 - 17:30 uur Downloaden als iCal

Een nieuw, fris NOBCO-event! Een online en interactieve NOBCO-uitzending >

‘Met de coach aan tafel’.

Deze dag schuiven meerdere inspirerende, high-profile sprekers aan om met coaches en coachees in gesprek te gaan over de toekomst van het coach-vak.

Inge Diepman treedt op als gastvrouw van de talkshow. Zij zorgt voor interactie met zowel gasten in de zaal als met jou thuis en houdt inhoudelijke focus op de centrale dagthema’s.

Naast de interactieve gesprekken met de experts aan tafel is aan elk thema een verdiepingssessie gekoppeld waar je naast het uitvoeren van een actieve opdracht ook samen met andere coaches het onderwerp uitdiept.

1.     Coaching van de toekomst (10:00 - 12:00 uur)

Welke innovaties en uitdagingen kunnen we verwachten? Hoe ziet coaching next level eruit? Wat is jouw eigen rol in de veranderende wereld? Wat vraagt dit van ons?

Prof. dr. David Lane is directeur en mede-oprichter van de Professional Development Foundation, die al veertig jaar pioniert op het gebied van professionele ontwikkeling op het werk. Ook is hij mede-oprichter van het International Center for the Study of Coaching in Middlesex.Tevens coacht hij in een breed scala van organisaties, waaronder grote adviesbureaus, multinationals, de publieke sector en overheidsinstanties.
Dr. Nicky Terblanche is een onderzoeker, parttime docent en onderzoeksbegeleider van de MBA- en MPhil Coaching-programma's aan de University of Stellenbosch Business School, Zuid-Afrika. Zijn academische interesses omvatten zowel zakelijke coaching als informatiesystemen. Hij runt ook een praktijk voor executive en business coaching en adviseert als IT-architect.

Zij schuiven samen online aanom hun visie op de toekomst van coaching en de rol van zowel jouzelf als IT daarin toe te lichten.

2.     De menselijke waarde in de coach-praktijk (13:00 - 15:00 uur)

Met welke ethische dilemma’s hebben we te maken? In hoeverre wordt jij beïnvloed door onbewuste vooroordelen?

Ruth Nahumury-van de Poll is oprichter van No Labels, een organisatie die mensen helpt om binnen teams en organisaties ruimte te maken voor diversiteit en bij te dragen aan een inclusieve werkomgeving waar de mens en niet het label centraal staat. Zij schuift bij Inge aan om het abstracte thema diversiteit en inclusie te vertalen naar praktische handvatten die je kunt toepassen in jouw werkomgeving.

3.     De coach-praktijk onder de loep (15:30 - 17:30 uur)

Hoe zichtbaar zijn we? Hoe kunnen we de zichtbaarheid van onszelf en ons vak vergroten? Hoe vertellen we ons verhaal?

Als coach wil je graag klanten helpen in het behalen van zelfgekozen doelen, maar voordat het zover is moet je wel herkenbaar en onderscheidend zichtbaar zijn. Stel je bent één van de 863 NOBCO Executive Coaches, of één van de 1188 NOBCO Team Coaches, hoe kun je dan toch nog een onderscheidende positie creëren? En hoe vertaal je je unieke positie door naar gedrag én activiteiten? En tenslotte, hoe zorg je ervoor dat iedereen je praktijk ook echt merkt? Het zijn immers de sterke merken die wij merken én aanbevelen. 

Michiel Maandag, internationaal merkadviseur en auteur neemt je mee in een inspirerend gesprek waarin strategie wordt afgewisseld met een praktische doorvertaling naar je coaching-praktijk. Michiel is eigenaar van Monday Brand, een boutique brand advisory en zorgt voor vaart en impact in klantorganisaties van klein tot groot en wereldwijd. Zijn kernwaarden zijn: no-nonsense, methodical, sound en optimistic.

Aanmelden
Schuif jij ook aan? Noteer 2 oktober in je agenda en meld je aan! Als je bent ingelogd kan dat direct via de NOBCO-website. Na jouw aanmelding ontvang je uiterlijk een week voor het online event een email met daarin meer praktische informatie over je deelname.

Let op: Je schrijft in voor het hele programma. Als je het hele programma volgt, ontvang je PE-uren. Hoeveel uren is binnenkort hier te lezen.

Kosten
NOBCO-coaches gratis 

Annuleringsvoorwaarden
Voor deze bijeenkomst hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:

Ben je verhinderd? Bij annulering na woensdag 30 september 17.00 uur of afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt je € 15,- in rekening te brengen voor gemaakte administratiekosten.

We zien je graag online op 2 oktober 2020!