Webinar: Werken met de onderstroom

11:00 - 11:45 uur Downloaden als iCal

Janita Moes is docent/trainer/coach bij HAN Learning & Development in Organisations en eigenaar van Janita Moes Training & Coaching. De afgelopen 14 jaar begeleidde en trainde ze L&D professionals in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling zowel in het bedrijfsleven als in het hoger onderwijs. Verbeter de wereld, begin bij jezelf is een belangrijk motto voor haar. Werken met de onderstroom is door de jaren heen altijd een rode draad geweest in Janita’s werkwijze waarbij het doel altijd is om daarmee impact te hebben op de effectiviteit en het resultaat van interventies. Janita heeft een achtergrond in de Sociale Wetenschappen als Onderwijskundige en Opleidingskundige, ze is daarnaast lichaamsgericht coach en heeft zich geschoold in onder andere Systemisch werk, Verbindende Communicatie en Mindfulness. https://www.linkedin.com/in/janitamoes/

Je bent coach en je begeleidt individuen en/of teams. Dit doe je met plezier maar soms valt het je ook zwaar. Je vraagt je af of je interventies de kern raken en of ze echt effect hebben in de praktijk van de coachee of het team. En je dat afvragen is een goede zaak. Het brengt je op de meest basale manier in contact met de onderstroom. Vaak zien we dat we als coaches of teamcoaches goed in staat zijn om vanuit de bovenstroom interventies te doen, gericht op gedrag, competenties en doelen. We coachen immers, geredeneerd vanuit de NOBCO Practitioner, met als doel om prestaties te verhogen, het opbouwen van vertrouwen en het verder ontwikkelen van capaciteiten. Toch hebben die interventies niet altijd de impact waarop je hoopt. De sleutel ligt dan vaak in de onderstroom, beginnend bij je eigen onderstroom, de stroom van gedachten, gevoelens, drijfveren, intenties en onderliggende gedragspatronen. In dit webinar ontdek je hoe je je interventies kunt versterken door eerst te interveniëren op je eigen onderstroom om vervolgens de coachee of het team ook wegwijs te maken in het verkennen van de onderstroom.

 

 

Vragen waar je antwoord op krijgt in dit webinar:

-       Wat verstaan we onder de onderstroom bij een individu en bij een groep?

-       Hoe verhoudt de onderstroom zich tot de begrippen overdracht, tegenoverdracht en projectie?

-       Moet de onderstroom boven of juist niet?

-       Welke rol speelt jouw eigen onderstroom in je werk als coach?

-       Basishouding bij werken met de onderstroom

-       Hoe hiermee aan de slag?

Kosten
€ 24,95 excl. BTW, NOBCO-coaches gratis 

Annuleringsvoorwaarden
Voor deze bijeenkomst hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
Ben je vrijdag 6 november verhinderd? 

Bij annulering na donderdag 5 november 17.00 uur zijn we genoodzaakt je € 15,- in rekening te brengen voor gemaakte administratiekosten.
Dit geldt ook bij afmelding of afwezigheid vanwege ziekte of andere onvoorziene situaties.