NOBCO Awareness maand: Week 2. COVID-19 stress

10:30 - 11:30 uur

Van 16 november t/m 18 december 2020 organiseerde NOBCO de Awarenessmaand met als thema "Stress". Vijf weken lang stond een stressor met impact centraal: Werkstress, Covid-19stress, Social media|Informatiestress en Werk-privébalans stress. De Awarenessmaand sloten we af met het thema Empowerment.

23 t/m 27 november aandacht voor stress als gevolg van Covid-19.

Tijdens het webinar op 25 november sprak Elke Geraerts over Mentaal Kapitaal.

Deze bijzondere tijd doet meer dan ooit een beroep op onze veerkracht. Daarom organiseren we een webinar om je te inspireren om jouw veerkracht te versterken. Elke Geraerts, doctor in de psychologie deelt op 25 november haar inzichten over ons brein en hoe er vat op te krijgen tijdens deze crisis. Verwacht eyeopeners over de manier waarop je thuis focus kan bereiken, hoe je je motivatie hoog houdt en hoe je ervoor zorgt dat jij een positieve mindset behoudt. En hoe jij als coach dit kan meenemen naar jouw cliënten. Bovendien daagt Elke ons uit om tijdens een 48-uren uitdaging meteen aan de slag te gaan met de tips. Een must-see als jij veerkrachtig wil blijven in deze COVID-19 crisis! 

Elke Geraerts is doctor in de psychologie en bekleedde academische posities aan de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Elke is CEO van Better Minds at Work en schreef de bestsellers Mentaal Kapitaal, Het Nieuwe Mentaal en Authentieke Intelligentie. Mentaal Kapitaal werd recent uitgebracht op de internationale markt, getiteld Better Minds. Elke weet telkens de aandacht van haar publiek van begin tot eind vast te houden en geeft inzichten over het brein die een levenslange impact kunnen hebben.

Dit webinar terugkijken? Ga dan naar NOBCO Academie.

En lees ook:
Artikel: Covid-19 stress? Vergroot je veerkracht
Wrap-up week II: Covid-19 stress |"How can I begin anything new with all of yesterday in me?"