NOBCO Awareness maand: Week 2. COVID-19 stress

10:30 - 11:30 uur Downloaden als iCal

Van 16 november t/m 18 december organiseert NOBCO de NOBCO Awareness maand met als thema "Stress". De hele maand stellen we verschillende stressoren centraal, namelijk werk, covid-19, social media / informatie en werk-privé balans. We eindigen de maand met een empowerment week.

Deze week staat Covid-19 stress centraal.

  • Maandag 23 november ontvangen deelnemers aan deze week een nieuwsbrief met daarin algemene informatie over de stressor. Vanuit een inhoudelijk expert panel ontvangen deelnemers tevens leestips, zelfhulp tips en andere nuttige informatie over dit onderwerp.
  • Woensdag 25 november, 10:30 - 11:30 uur verzorgt Elke Geraerts een inhoudelijk live webinar over Mentaal Kapitaal. In dit webinar wordt antwoord gegeven op de vragen, Wat is dit voor stress? Hoe is dit te voorkomen? Hoe als coach mee omgaan? Tot welk punt kan ik als coach nog iets betekenen?
  • Donderdag 26 november ontvangen deelnemers een artikel met daarin meer achtergrond informatie.
  • Vrijdag 27 november sluiten we de week af middels een wrap up op de socials.

Webinar door Elke Geraerts op woensdag 25 november, 10:30 - 11:30 uur:

Deze bijzondere tijd doet meer dan ooit een beroep op onze veerkracht. Daarom organiseren we een webinar om je te inspireren om jouw veerkracht te versterken. Elke Geraerts, doctor in de psychologie deelt op 25 november haar inzichten over ons brein en hoe er vat op te krijgen tijdens deze crisis. Verwacht eyeopeners over de manier waarop je thuis focus kan bereiken, hoe je je motivatie hoog houdt en hoe je ervoor zorgt dat jij een positieve mindset behoudt. En hoe jij als coach dit kan meenemen naar jouw cliënten. Bovendien daagt Elke ons uit om tijdens een 48-uren uitdaging meteen aan de slag te gaan met de tips. Een must-see als jij veerkrachtig wil blijven in deze COVID-19 crisis! 

Elke Geraerts is doctor in de psychologie en bekleedde academische posities aan de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Elke is CEO van Better Minds at Work en schreef de bestsellers Mentaal Kapitaal, Het Nieuwe Mentaal en Authentieke Intelligentie. Mentaal Kapitaal werd recent uitgebracht op de internationale markt, getiteld Better Minds. Elke weet telkens de aandacht van haar publiek van begin tot eind vast te houden en geeft inzichten over het brein die een levenslange impact kunnen hebben.


Deelname

Zowel leden als niet-leden van NOBCO kunnen zich aanmelden voor deelname aan deze week.
Voor niet-leden bedragen de kosten voor deelname aan de gehele week € 25,00 excl. BTW (bij deelname aan alle weken bedragen de totaalkosten €100,-).
Voor NOBCO-coaches is deelname gratis.

Organiseer ook een activiteit
Uiteraard staan we ook open voor extra activiteiten binnen het thema. Neem contact met ons op over de mogelijkheden van een partnerschap.