NOBCO Awareness maand: Week 4. Werk-privé balans

16:30 - 17:30 uur Downloaden als iCal

Van 16 november t/m 18 december organiseert NOBCO de NOBCO Awareness maand met als thema "Stress". De hele maand stellen we verschillende stressoren centraal, namelijk werk, covid-19, social media / informatie en werk-privé balans. We eindigen de maand met een empowerment week.

Deze week staat de werk-privé balans centraal.

  • Maandag 7 december ontvangen deelnemers aan deze week een nieuwsbrief met daarin algemene informatie over de stressor. Vanuit een inhoudelijk expert panel ontvangen deelnemers tevens leestips, zelfhulp tips en andere nuttige informatie over dit onderwerp.
  • Dinsdag 8 december, 16.30 – 17.30 uur verzorgt prof. dr. Witte Hoogendijk een inhoudelijk live webinar over de werk-privé balans, "Wat is stress eigenlijk?". In dit webinar wordt antwoord gegeven op de vragen, Wat is dit voor stress? Hoe is dit te voorkomen? Hoe als coach mee omgaan? Tot welk punt kan ik als coach nog iets betekenen?
  • Donderdag 10 december ontvangen deelnemers een artikel met daarin meer achtergrond informatie.
  • Vrijdag 11 december sluiten we de week af middels een wrap up op de socials.

Webinar door prof. dr. Witte Hoogendijk op dinsdag 8 december, 16:30 - 17:30 uur:

Stress is zonder twijfel een van de meest misbruikte begrippen van deze tijd. Maar wat ís stress eigenlijk? Ons stress-systeem, grotendeels gevormd in een periode waarin nog niet eens leven op het land bestond (laat staan psychologische stress), is onvoldoende toegerust om de problemen van deze tijd het hoofd te bieden. Zeker wanneer het gaat om de werk-prive balans. Het is dan ook geen toeval dat het aantal gevallen van depressie en burn-out hoog is.

Deelname
Zowel leden als niet-leden van NOBCO kunnen zich aanmelden voor deelname aan deze week.
Voor niet-leden bedragen de kosten voor deelname aan de gehele week € 25,00 excl. BTW (bij deelname aan alle weken bedragen de totaalkosten €100,-).
Voor NOBCO-coaches is deelname gratis.

Organiseer ook een activiteit
Uiteraard staan we ook open voor extra activiteiten binnen het thema. Neem contact met ons op over de mogelijkheden van een partnerschap.