NOBCO Awareness maand: Week 5. Empowerment week

10:00 - 11:30 uur Downloaden als iCal

 

Van 16 november t/m 18 december organiseert NOBCO de NOBCO Awareness maand met als thema "Stress". De hele maand stellen we verschillende stressoren centraal, namelijk werk, covid-19, social media / informatie en werk-privé balans. We eindigen de maand met een empowerment week.

Deze week stellen we Empowerment centraal.

  • Maandag 14 december ontvangen deelnemers aan deze week een nieuwsbrief met daarin algemene informatie hoe je zelf de regie neemt en vol energie het nieuwe jaar ingaat. Vanuit een inhoudelijk expert panel ontvangen deelnemers tevens leestips, zelfhulp tips en andere nuttige informatie over dit onderwerp.
  • Dinsdag 15 december van 10:00 - 11:30 uur verzorgt Gijs Jansen een live webinar binnen het thema Empowerment (zie onder voor meer informatie)
  • Donderdag 17 december ontvangen deelnemers een artikel met daarin meer achtergrond informatie.
  • Vrijdag 18 december sluiten we de maand af middels een wrap up op de socials.

Webinar door Gijs Jansen op 15 december, 10:00 - 11:30 uur:

Stel je voor dat je zou leren om je gedachten niet meer zo serieus te nemen en dat je weer onbevangen in het hier en nu zou komen te staan. Stel dat je in staat bent om alles wat je liever niet zou willen ervaren te omarmen, waardoor je het gevecht met je angsten niet meer aan hoeft te gaan. 

Stel dat je een nieuwe, zachtaardige relatie met jezelf creëert, los van je (negatieve) zelfbeeld en alles wat je van jezelf moet. Wat als je zou ontdekken hoe jij je leven het liefste vorm zou willen geven, en je de tools krijgt aangereikt die je in staat stellen om je eigen pad te gaan bewandelen?

In dit webinar krijg je een proeverij in Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Gijs Jansen neemt je mee in een wereld waarin je alles mag denken, voelen en zijn. In deze tijd van Corona, stress en gedoe, zul je alle handvatten krijgen om te kunnen roeien met de riemen die je hebt. Vervolgens leer je uiteraard ook hoe je deze ideeën kunt doorgeven aan je cliënten. Maar het begint bij jou. Practice what you preach!

Ter voorbereiding van het webinar krijg je toegang tot een online module, waarin je al een voorproefje krijgt van wat gaat komen.

Gijs Jansen wil met het verzorgen van deze webinar graag het Rode Kruis steunen. Hij werkt belangenloos mee en zal daarnaast de verkoopopbrengst van zijn boeken, die te bestellen zijn op www.act-guide.com (klik op Boeken bestellen), volledig doneren aan het Rode Kruis. 


Deelname

Zowel leden als niet-leden van NOBCO kunnen zich aanmelden voor deelname aan deze week.
Voor niet-leden bedragen de kosten voor deelname aan de gehele week € 25,00 excl. BTW (bij deelname aan alle weken bedragen de totaalkosten €100,-).
Voor NOBCO-coaches is deelname gratis.

Organiseer ook een activiteit
Uiteraard staan we ook open voor extra activiteiten binnen het thema. Neem contact met ons op over de mogelijkheden van een partnerschap.

Kennispartner
Deze week wordt mede mogelijk gemaakt door ACT Guide