EIA-atelier Digitaal

13:30 - 16:00 uur Downloaden als iCal

Heb jij al een EIA-certificering?

Alles over EIA, European Individual Accreditation

EIA-Atelier
Yes, je hebt een diploma met een EQA-keurmerk en nu? Of wil jij je graag verdiepen in de EIA-certificering, een upgrade aaanvragen of sta je op het punt om er één aan te vragen maar kun je nog wel wat hulp gebruiken?

Met het EIA-certificaat kom je in het EIA-register. Het EIA staat voor: European Individual Accreditation. Een heel belangrijk en Europees erkende kwalificatie voor een professionele coach. Je zet hiermee jezelf professioneel op de kaart, laat hierdoor zien dat je aan bepaalde kwaliteiten en kennis voldoet en je bent vindbaar bij toekomstige opdrachtgevers. Om die certificering te kunnen verwezenlijken en het proces succesvol door te lopen, moet je wel aan de eisen voldoen. Welke dat zijn kun je vinden in de Handleidingen voor aanvragen EIA met en zonder EQA. 

We kunnen ons voorstellen dat je met vragen zit. Als NOBCO willen we jou graag helpen om te zorgen dat je de procedure goed doorloopt en de certificering behaald. Daarom organiseren we twee keer per jaar het EIA-Atelier, waarbinnen vragen worden behandeld, het EIA-proces wat meer wordt toegelicht.  

Op dinsdag 30 maart a.s. kun je een digitale bijeenkomst bijwonen, waarin informatie over het certificeringsproces wordt gegeven.

Hoe zit het programma er uit?

Inhoud
• Informatie over het EIA-keurmerk
• De verschillen tussen de vier niveaus Foundation, Practitioner, Senior Practitioner en Master Practitioner
• Het samenstellen van je portfolio
• De toetsingsprocedure
• Vragenronde

Is het iets voor mij?
➸ Je bent een coach en staat op het punt om een certificeringaanvraag in te dienen
➸ Je beschikt nog niet over een EIA-keurmerk
➸ Je wilt een upgrade
➸ Je wilt je graag verdiepen als student, want als je straks klaar bent met studeren wil je graag beslagen ten ijs komen en dan is een EIA-certificering onmisbaar!

Meld je daarom nu snel aan!

Annuleringsvoorwaarden
Ben je 30 maart onverhoopt verhinderd? Laat het ons zo snel mogelijk weten via e-mail. Wij kunnen dan nog iemand van de wachtlijst benaderen.
Afmelden kan je tot op de dag zelf. Ben je niet aanwezig zonder afmelding, dan zijn wij genoodzaakt je € 15,- in rekening te brengen voor de gemaakte administratie- en cateringkosten.