Coachcirkel event “contact”

16:00 - 17:00 uur Downloaden als iCal

Persoonlijke en professionele reflectie vindt over het algemeen enkel plaats tijdens intervisie, toch? Met Coachcirkels brengt NOBCO daar verandering in. Coachcirkels zijn unieke events die door NOBCO worden aangeboden. In deze 'beschouwingssessies' kunnen NOBCO-coaches informeel, en onder begeleiding reflecteren op het thema van dat kwartaal.

Het doel van deze Coachcirkels? Ervaringen uitwisselen, verdieping zoeken, nieuwsgierig elkaar bevragen. Leren van elkaar in kleine, professionele setting.

Zo krijgen we de kans de gedurende het kwartaal aangereikte kennis ons letterlijk eigen te maken. Want bij de finale stap naar het eigen maken van kennis hoort natuurlijk persoonlijke reflectie! Hoe kijk ik als coach en als persoon terug op hoe ik handel in de praktijk? Wat deed het met me om methode X in te zetten, wat heb ik ervaren?

Het écht kunnen belichamen van ervaring en kennis hangt samen met de bereidheid tot introspectie. De blik naar binnen. Coachcirkels zijn hét moment om met coachcollega's informeel samen te komen (voor nu online) en gezamenlijk de blik naar binnen te richten met betrekking tot het thema van het kwartaal. Het onderwerp van deze Coachcirkel is "contact".

Coachcirkels zijn als het ware reflectiepaden. Waar inzichten grond vinden, er samen geleerd wordt, we gezamenlijk en gelijktijdig professionaliseren. Zo worden we als NOBCO-coaches samen beter door gezamenlijk toegepaste reflectie, en dat óók nog onder leiding van NOBCO's meest ervaren coaches. 

Ben jij er bij? Schrijf je direct in.