Details van deze coach

naam
Martine van den Bosch (v)
Martine van den Bosch BV
Naar website
Bussumergrintweg 27
1217 BM HILVERSUM
telefoon

M.L. (Martine) van den Bosch

HILVERSUM | exclusief btw
EIA-niveau Master Practitioner
master-practitioner-logo
Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie
56-65
E-coaching
nee
Coaching Monitor
nee
Uurtarief zakelijk
€ 200,00 exclusief btw
Type
Executive coaching
Thematiek
Leiderschap| Management| Zingeving
Branche
-
Vaksectie
Executive coaching

Over deze coach

Sinds 2000 ben ik als zelfstandig executive coach sparringpartner voor mens, organisatie en proces. Ruim 20 jaar werkervaring in diverse ad interim functies bij uiteenlopende organisaties en bedrijfstakken in binnen- en buitenland heeft mij inzicht en feeling gegeven in het functioneren van organisaties en culturen. Dankzij vakgerichte (internationale) opleidingen waaronder 'persoonlijk en professioneel leiderschap' en 'governance en professionaliteit' heb ik mijn expertise versterkt. Ik geloof in een leven lang leren.

Ik neem, naast u als bestuurder, een stevige positie in, om te weten dat we ieder op onze eigen wijze aan elkaar gewaagd zijn. Op een veilige en vertrouwelijke wijze faciliteer ik u om uw zelfreflectie te ontwikkelen en in de dagelijkse praktijk toe te passen. Ook onder druk. Ik maak u bewust van overdrachtspatronen aan de top en ken en hanteer mijn eigen tegenoverdracht. Met humor als instrument begeleid ik op het scherpst van de snede en laat ik u verschillende perspectieven ontdekken.

Als Europees geaccrediteerd Master Practitioner draag ik bij aan de ontwikkeling van mijn vak. Voorheen ook als voorzitter van de NOBCO Vaksectie Executive Coaching, lid van de Nobco Klachtencommissie en lid van de Commissie van Bezwaar van deze beroepsvereniging.

Locatie coach

Grotere kaart weergeven

Contact

Stuur een bericht aan deze NOBCO-coach.

naam *
e-mail *
telefoon
bericht *