Details van deze coach

naam
Jacoba van Egmond (v)
Drs. Jacoba van Egmond, Coach
Naar website
Professor van Slogterenweg 2
2161 DW LISSE
telefoon

drs. J. (Jacoba) van Egmond

LISSE |€ 140,00
EIA-niveau Master Practitioner
master-practitioner-logo
Werkgebied
Regionaal
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
ja
Coaching Monitor
nee
Ontwikkeladvies
nee
Uurtarief particulier
€ 140,00
Type
Executive coaching| Loopbaancoaching| Personal/Life coaching| Team coaching| Organisatie coaching
Thematiek
Communicatie| Management| Pers. ontwikkeling| Stress| Zingeving
Coachtalen
Nederlands| Engels
Branche
Maatschappelijke dienstverlening| Onderwijs & Wetenschap| Zakelijke dienstverlening (overig)| Zorg
Vaksectie
Executive coaching

Over deze coach

Ik ben werkzaam als Master Practitioner coach met als aandachtsgebied: coachen op werkgerelateerde en persoonlijke vraagstukken, teamcoaching en begeleiden van intervisie en supervisie. Tijdens coaching ervaart u hoe uw eigen waarden, normen en overtuigingen, persoonlijke missie en gedrevenheid bepalend zijn voor de manier waarop u knelpunten en onmogelijkheden ervaart. Vanuit dit bewustwordingproces worden nieuwe denkwijzen, aanpak en ideeen met betrekking tot uw coachvraag gegenereerd. De winst kan bijvoorbeeld zitten in:
- gedragsveranderingen die beklijven;
- reductie van stress;
- ontwikkelen van daadkracht en empowerment;
- ontwikkelen van potentiele kwaliteiten;
- inzicht in blokkeringen in een veranderingsproces.
Wat kunt u van mij als coach verwachten? Ik help u in het proces van ontdekken en vormgeven, van bewust worden en verantwoordelijkheid nemen. Afhankelijk van de coachvraag wordt hierbij gebruik gemaakt van verschillende methoden.

Werkgebied: Ik werk zowel in de profit als in de non-profit sector. Daarnaast ben ik mede vormgever van en kerndocent aan de post HBO erkende coachopleiding van de Alba-academie, locatie Amsterdam.

Opleidingsachtergrond: Universitaire opleiding tot pedagoog, bijvak Arbeids- en organisatiepsychologie. Tijdens mijn studie heb ik me gespecialiseerd in leerprocessen bij volwassenen met aandacht voor mensen in veranderende organisaties. Van daaruit heb mij verder ontwikkeld als adviseur, trainer en coach.

Recente professionele ontwikkeling: Vraaggericht energie waarnemen, Coach Inn (Amersfoort), Schildenopleiding voor coaches en therapeuten, DFGS (Utrecht),Systemische Jaaropleiding, Academie voor Psychodynamica(Scherpenzeel), Vijfjarige opleiding Symbolische Psychologie van Jung inclusief 2 verdiepingsjaren Mythologie en Tarot (Stichting Odrerir, Amstelveen). Leergang Psychosynthese en Imaginatie in coaching en counselling (School voor Imaginatie, Amsterdam). Vervolgopleiding Transactionele Analyse, (Phoenix opleidingen, Utrecht). Licentiehouder BarOn EQ-i test (PEN Psychodiagnostics, Nijmegen).

Het werken met de innerlijke beeldenwereld is onderdeel van mijn aanpak. Keer op keer ervaar ik het als heel bijzonder hoe mensen kunnen putten uit hun eigen innerlijke beeldenwereld om vervolgens stappen te zetten in het leer- en veranderproces dat zij zijn aangegaan.

Voor meer informatie: www.jacobavanegmondcoach.nl.

Locatie coach

Grotere kaart weergeven

Contact

Stuur een bericht aan deze NOBCO-coach.

naam *
e-mail *
telefoon
bericht *