Details van deze coach

naam
Hilde Veraart-Maas (v)
Veraart I.M. & Organisatieadvies
Naar website
Mozartlaan 48
2264 VL LEIDSCHENDAM
telefoon

drs. H. (Hilde) Veraart-Maas

LEIDSCHENDAM |€ 175,00
EIA-niveau Master Practitioner
master-practitioner-logo
Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie
56-65
E-coaching
nee
Coaching Monitor
nee
Uurtarief zakelijk
€ 175,00 exclusief btw
Type
Executive coaching| Performance coaching| Team coaching
Thematiek
Cultuuromslag| Leiderschap| Teambuilding| Veranderingen
Branche
-
Vaksectie
-

Over deze coach

Ik heb tweeëntwintig jaar beleidsmatige en leidinggevende ervaring in HRM opgedaan in de zakelijke dienstverlening en in de non-profit sector. Naast mijn werk studeerde ik af als organisatiesocioloog.
In 1999 ben ik zelfstandig aan de slag gegaan als HRM-adviseur, trainer en teamcoach. Ik ontwikkelde het socratisch coachen als coachingsmethode door een effectieve, vooral pragmatische, combinatie van socratische vragen, RET en oplossingsgericht werken. Op deze manier wordt bereikt dat de cliënt zelf nadenkt over zijn vraag, oplossingen en aanpak, zodat hij zelf actief aan blijvende oplossingen werkt. coachingstraject. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iemand zelf het beste weet wat goed voor hem is en met enige begeleiding in het stellen van vragen kan leren zichzelf te coachen.

Sinds 2006 schreef ik meerdere boeken over socratisch coachen en toepassingsmogelijkheden, zoals zelfcoaching en toepassingen voor leidinggevenden en HRM. Hier laat ik zien hoe socratisch coachen ook zijn waarde bewijst in een organisatie waarin leidinggevende of HRM talloze ballen in de lucht moet zien te houden als moet worden voldaan aan tegenstrijdige eisen vanuit tegengestelde belangen.

Ik geef ook verschillende trainingen in het socratisch coachen en teamcoaching, intervisiebegeleiding en supervisiementoring. Mijn doel is mijzelf overbodig maken.

Daarnaast ben ik met veel plezier lid van de PE-commissie, waarin wij met elkaar kwaliteit en relevantie van opleidingsaanvragen grondig wegen om bij te dragen aan de ontwikkeling van NOBCO-coaches.
Wilt u meer weten? Kijk dan eens op www.socratischcoachen.nl of op www.socratischcoachen.com

Locatie coach

Grotere kaart weergeven

Contact

Stuur een bericht aan deze NOBCO-coach.

naam *
e-mail *
telefoon
bericht *