Details van deze coach

naam
Gonnie Hoonhout (v)
Bureau Binnen versus Buiten
Naar website
telefoon

G. (Gonnie) Hoonhout

UTRECHT |€ 135,00
EIA-niveau Master Practitioner
master-practitioner-logo
Werkgebied
Regionaal
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
ja
Coaching Monitor
ja
Ontwikkeladvies
nee
Uurtarief particulier
€ 135,00
Uurtarief zakelijk
€ 160,00 inclusief btw
Type
Executive coaching| Performance coaching| Personal/Life coaching
Thematiek
Communicatie| Competenties| Hoogbegaafd| Hooggevoeligheid| Kwaliteit van leven| Pers. ontwikkeling| Relaties| Zingeving
Coachtalen
Nederlands
Branche
Overig
Vaksectie
-

Over deze coach

Als geaccrediteerd NOBCO/EMCC Master Coach, begeleid Ik graag mensen die vragen hebben over zichzelf in relatie met de spelende context. Ik hou daarbij van verrassende werkvormen, heldere analyse, relativeren, gewoon jezelf zijn en ik ben graag to the point.

Binnen een coachtraject of een los klankbordgesprek onderzoek ik samen met jou wat er in essentie speelt bij jou en in jouw situatie. Je leert bij mij begrijpen hoe de wisselwerking tussen 'binnen en buiten' bij jou werkzaam is en hoe je op grond daarvan achter jezelf kunt staan, welke keuzes je passen en hoe jij effectief verder kunt.

Binnen mijn coachpraktijk te Utrecht richt ik mij met name op:
1. mensen die (wellicht) hoogbegaafd (HB) / introvert / hooggevoelig (HSP) zijn en graag sparren met een coach die hen begrijpt.
2. mensen die willen uitzoeken hoe eigenschappen van henzelf zoals HB of HSP een rol spelen bij vragen die ze hebben over zichzelf en hun functioneren.
3. werkgevers, leidinggevenden en partners die een fijne en effectieve (werk)relatie willen leren vormgeven met iemand die hoogbegaafd is, introvert of hoog sensitief (of alledrie).
4. professioneel begeleiders zoals coaches, therapeuten, docenten, mediators die coachvragen hebben over zichzelf in relatie tot hun cliënten.
45 NOBCO-coaches die een mentor nodig hebben op weg naar hun EIA-accreditatie.

Val jij buiten deze omschrijvingen? Iedereen die zich bij mij denkt thuis te voelen is van harte welkom voor een kennismaking- of intakegesprek als introductie op een begeleidingstraject. BIj een eenduidige heldere coachvraag kan direct een eenmalig grensverleggend goed gesprek voeren natuurlijk ook!

Een kennismakingsgesprek gaat via mijn professionele ZOOM-account. Een applicatie die voldoet aan de AVG (privacy)wetgeving in Nederland, een digitaal videogesprek met persoonlijk wachtwoord en encryptie, dat gebruik maakt van een Nederlandse cloud, zodat het gesprek echt vertrouwelijk blijft.

In Nederland zijn nu (najaar 2020) 44 Master Coaches. Een Master Coach voldoet aan de zwaarste eisen van de Europese Mentoring & Coaching Council qua opleiding, ervaring, nascholing, intervisie, reflectievaardigheid en klantevaluaties en heeft aangetoond dat hij of zij een substantiële bijdrage levert aan het vakgebied van coaching.
In mijn geval gaat die bijdrage over ethisch handelen en zelfreflectie van coaches en de ontwikkeling van de praktische filosofie ESB als coach-instrument voor hoogbegaafden.

Kijk op https://binnenversusbuiten.nl voor meer informatie.

Contact

Stuur een bericht aan deze NOBCO-coach.

naam *
e-mail *
telefoon
bericht *