Details van deze coach

naam
Renate Bleij (v)
Human Support
Naar website
Nieuw Baarswijk 10
4823 GJ BREDA
telefoon

R. (Renate) Bleij

Aansluitnr. 1722
BREDA |€ 80,00
EIA-niveau Master Practitioner
master-practitioner-logo
Werkgebied
Regionaal
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
ja
Coaching Monitor
ja
Ontwikkeladvies
nee
Uurtarief particulier
€ 80,00
Uurtarief zakelijk
€ 155,00 exclusief btw
Type
Performance coaching| Personal/Life coaching
Thematiek
Conflicten| Relaties| Zelfvertrouwen| Zingeving
Coachtalen
Nederlands
Branche
-
Vaksectie
-

Over deze coach

Renate Bleij (1965) heeft haar uitdaging gevonden in het coachen en trainen. Zij wordt gedreven door haar passie om mensen te ondersteunen in het leren omgaan met de vraagstukken waar zij mee te maken krijgen. Wat haar motiveert is de wetenschap dat kennis en potentie in ieder mens aanwezig zijn. Zij ziet zichzelf als een procesbegeleider in hart en nieren en zij werkt onvoorwaardelijk, respectvol en vol overgave. In haar werk als coach en trainer wordt zij steeds opnieuw uitgenodigd verantwoordelijkheid te nemen om deze manier van werken waar te maken.
Het is voor haar een logisch gevolg van het werk waarmee zij bezig is dat zij constant zorg draagt voor het op peil houden van haar vakkennis en tegelijkertijd dat zij in ontwikkeling blijft door het volgen van diverse opleidingen. Naast het feit dat zij is opgeleid tot aanvullend getraind EFT therapeut (relatiecoaching), internationaal gecertificeerd NLP Trainer en mediator heeft zij zich onder andere verder verdiept via Systemic Constallation Work and Inner Navigation, Mindfulness en Trauma werk.

Renate is naast haar coachingswerkzaamheden werkzaam als trainer/ coach.
Sedert 2007 is ze als freelance trainer en intervisor voor de Alba Academie, een post HBO beroepsopleiding tot Coach Practitioner werkzaam en sinds 2008 is zij als freelance trainer en coach verbonden aan Response Instituut in Roermond.

Locatie coach

Grotere kaart weergeven

Contact

Stuur een bericht aan deze NOBCO-coach.

naam *
e-mail *
telefoon
bericht *