Details van deze coach

naam
Renate Bleij (v)
Human Support
Naar website
Galderseweg 3
4855 AD BREDA GALDER
telefoon

R. (Renate) Bleij

BREDA GALDER |€ 100,00
EIA-niveau Master Practitioner
master-practitioner-logo
Werkgebied
Regionaal
Leeftijdscategorie
46-55
E-coaching
nee
Coaching Monitor
ja
Uurtarief zakelijk
€ 155,00 exclusief btw
Type
Performance coaching| Personal/Life coaching
Thematiek
Conflicten| Relaties| Zelfvertrouwen| Zingeving
Branche
-
Vaksectie
-

Over deze coach

Renate Bleij (1965) heeft haar uitdaging gevonden in het coachen en trainen. Zij wordt gedreven door haar passie om mensen te ondersteunen in het leren omgaan met de vraagstukken waar zij mee te maken krijgen. Wat haar motiveert is de wetenschap dat kennis en potentie in ieder mens aanwezig zijn. Zij ziet zichzelf als een procesbegeleider in hart en nieren en zij werkt onvoorwaardelijk, respectvol en vol overgave. In haar werk als coach en trainer wordt zij steeds opnieuw uitgenodigd verantwoordelijkheid te nemen om deze manier van werken waar te maken.
Het is voor haar een logisch gevolg van het werk waarmee zij bezig is dat zij constant zorg draagt voor het op peil houden van haar vakkennis en tegelijkertijd dat zij in ontwikkeling blijft door het volgen van diverse opleidingen. Naast het feit dat zij is opgeleid tot mediator en NLP trainer heeft zij zich onder andere verder verdiept via Systemic Constallation Work and Inner Navigation en Trauma werk.

Renate is naast haar coachingswerkzaamheden werkzaam als gecertificeerd Emotionally Focussed Therapist (relatiecoach), international gecertificeerd NLP Trainer en als docent bij de Alba Academie ten behoeve van de Post-HBO en EMCC EQA Practitioner geaccrediteerde beroepsopleiding tot coach.

Locatie coach

Grotere kaart weergeven

Contact

Stuur een bericht aan deze NOBCO-coach.

naam *
e-mail *
telefoon
bericht *