Details van deze coach

naam
Yvonne Eikens (v)
Yvonne Eikens Coaching & Advies
Naar website
Laapersveld 75
1213 VB HILVERSUM
telefoon

drs. Y. (Yvonne) Eikens

HILVERSUM |€ 85,00
EIA-niveau Senior Practitioner
senior-practitioner-logo
Werkgebied
-
Leeftijdscategorie coach
46-55
E-coaching
nee
Coaching Monitor
ja
Ontwikkeladvies
ja
Uurtarief particulier
€ 85,00
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw
Type
Performance coaching| Loopbaancoaching| Personal/Life coaching
Thematiek
Carriere| Communicatie| Leiderschap| Outplacement| Zelfvertrouwen
Coachtalen
Nederlands| Engels
Branche
-
Vaksectie
-

Over deze coach

Het is de klik die mede zorg draagt voor succes. Of je nou op zoek bent naar een andere baan, effectiever wil leren communiceren of wil ontdekken in welke baan je optimaal tot je recht komt, ik vind het belangrijk dat jij het gevoel hebt dat ik de juiste persoon ben om je verder te helpen. Bel me voor een persoonlijke afspraak op: 06-50640166 of mail naar info@yvonneeikens.nl Op www.yvonneeikens.nl kan je ook alvast een beter beeld krijgen.

Wanneer je weet waar je naartoe wil, kan je op pad gaan om er te komen. Waar wil je heen, waar sta je nu en wat wordt je eerste stap? Het is mijn passie je te begeleiden bij die dingen die je onderweg tegenkomt. In de ruim tien jaar dat ik werk als loopbaanbegeleider heb ik vele mensen begeleid om die baan te verkrijgen waar hun ogen weer van gaan stralen. Op zoek gaan naar alles wat er al in iemand zit vind ik prachtig om te doen.

Als coach hou ik me vooral bezig met mensen hun doelen te laten bereiken. Dit kan varieren van meer effectieve communicatie, meer zelfvertrouwen, betere balans in het leven tot het beter gebruik maken van iemand zijn kwaliteiten. Mijn werkwijze kenmerkt zich door het inzetten van een scherpe intuitie en opmerkingsvermogen in combinatie met het stellen van vragen en aanreiken van nieuwe invalshoeken, waarbij het resultaat niet uit het oog wordt verloren.

Locatie coach

Grotere kaart weergeven

Contact

Stuur een bericht aan deze NOBCO-coach.

naam *
e-mail *
telefoon
bericht *