Details van deze coach

naam
Jeannet Kant (v)
Kant Coaching & Advies
Naar website
Postbus 1107
1810 KC ALKMAAR
telefoon

drs. J.S. (Jeannet) Kant

ALKMAAR |€ 200,00
EIA-niveau Senior Practitioner
senior-practitioner-logo
Werkgebied
-
Leeftijdscategorie
56-65
E-coaching
nee
Coaching Monitor
nee
Uurtarief particulier
€ 200,00
Type
E-coach| Executive coaching| Loopbaancoaching| Performance coaching| Team coaching
Thematiek
Conflicten| Leiderschap| Pers. ontwikkeling
Branche
-
Vaksectie
Executive coaching

Over deze coach

Executive coach en mediator

Als werk minder plezier of te weinig resultaat oplevert zoek ik graag mee naar een oplossing. Wat is de kern van het probleem en waar zit de hefboom naar verandering?

Recente ontwikkelingen binnen organisaties en op het gebied van governance doen een steeds groter beroep op het eigen leiderschap en ondernemerschap van executives en professionals.
Vanuit mijn achtergrond en ervaring heb ik een brede scope en expertise ontwikkeld in de begeleiding in zeer uiteenlopende organisaties en veel verschillende thema's.

Als lid van de kerngroep Vakgroep Executive Coaching is het promoten van executive coaching een van mijn aandachtspunten.

Kort en krachtige trajecten zijn mijn uitgangspunt, met gesprekken als rust- en reflectiepunt en daar tussen in experimenten om inzichten te toetsen en te borgen. Momentum en focus zijn nodig om vaart te maken en te houden, op zoek naar waar het werkelijk om gaat .

Ik dring snel en graag door tot de kern. Volgens opdrachtgevers doe ik dat " veelzijdig professioneel en prettig in de omgang , doortastend zonder opdringerig te worden, kundig en praktisch, discreet maar niet bescheiden, analytisch en betrokken, in een vertrouwde sfeer".

In Alkmaar wonend aan de rand van het bos is een wandeling een mooie manier om in beweging te komen maar ook de keukentafel is een goede plek om met of zonder koffie of thee je wereld te verkennen en te veranderen.

“ De zin van het leven is dat je er zin in hebt†zegt Loesje en daar draag ik graag aan bij.

Locatie coach

Grotere kaart weergeven

Contact

Stuur een bericht aan deze NOBCO-coach.

naam *
e-mail *
telefoon
bericht *