Details van deze coach

naam
Ellen Nuijten (v)
Spirit in learning
Naar website
Takstraat 14
3572 HZ UTRECHT
telefoon

E.E. (Ellen) Nuijten MA

UTRECHT |€ 120,00
EIA-niveau Master Practitioner
master-practitioner-logo
Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
nee
Coaching Monitor
nee
Ontwikkeladvies
nee
Uurtarief particulier
€ 120,00
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 btw vrijgesteld
Type
Executive coaching| Performance coaching| Loopbaancoaching| Personal/Life coaching| Team coaching| Organisatie coaching
Thematiek
Burnout| Communicatie| Competenties| Cultuuromslag| Kwaliteit van leven| Pers. effectiviteit| Teambuilding
Coachtalen
-
Branche
Consultancy| Maatschappelijke dienstverlening| Onderwijs & Wetenschap| Zorg
Vaksectie
-

Over deze coach

Ellen Nuijten is Master of Human and Organizational Behavior en NOBCO Master-coach. Sinds 1995 werk ik met veel plezier als personal, team- en organisatiecoach, supervisor en trainer. De sectoren waar ik veelvuldig in werk zijn onderwijs en welzijn, maar ik heb ook ervaring met trajecten/vragen uit de publieke sector, het bedrijfsleven of de privé-sfeer.
In mijn trajecten creëer ik een bedding waarin ik mensen uitdaag tot reflectie, het verleggen van hun comfortzone, het actief opsporen van idealen en inzetten van kwaliteiten.

Vanuit dit uitgangspunten coach ik mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling, relatiethema’s, of manier van leidinggeven aan team- en organisatie processen.

De volgende vragen staan vaak centraal in de trajecten:
- Hoe kan ik vrijer worden en mijn kwaliteiten actief inzetten?
- Hoe kan ik mijn vaste (belemmerende) patronen doorbreken?
- Welke ontwikkelruimte ligt nog onbenut te wachten op actie?
- Welke leiderschapsstijlen hebben mijn voorkeur en welke blijken effectief?
- Hoe kan ik leiding geven aan de ontwikkeling van een positieve feedbackcultuur of een krachtgerichte reflectieve organisatie?

Kenmerkend voor mijn werkwijze is een activerende en compassievolle houding, gericht op het bevorderen van reflectie, gewaarzijn en actie. Het ontwikkelen van zelfsturing (bij jezelf en op alle lagen in de organisatie) speelt hierbij een centrale rol.

Mijn aanpak is gebaseerd op de benadering van kernreflectie en Kracht- en Zijnsgericht Coachen, die ik samen met prof. dr. F. Korthagen heb ontwikkeld.
Uit onderzoek blijkt dat de opbrengst daarvan 3D-leren is: leren dat Diepgaand is en dat Duurzaam Doorwerkt in gedrag. Mijn methode staat uitgebreid beschreven in onze boeken "Krachtgericht coachen", "Zijnsgericht coachen" en "De Kracht van Reflectie". Bij Korthagen Opleidingen en via in-company-trajecten geef ik cursussen in Krachtgericht coachen, Zijnsgericht coachen en reflectie aan coaches en leidinggevenden in allerlei maatschappelijke sectoren.

Opleiding: Master of Human and Organizational Behavior (cum laude). Daarnaast ben ik opgeleid in systemisch werk, contextueel begeleiden, psychosynthese, lichaamsgerichte therapie, Gestalttherapie, kernreflectiecoaching en praktijkgericht opleiden.

Aanbod: in een éénmalige sessie of in een reeks bijeenkomsten kan coaching/supervisie/training/consultancy plaatsvinden. Ook in-company-trajecten op maat zijn mogelijk om te werken aan bijv. een reflectieve organisatiecultuur of het versterken van het methodisch handelen. Voor leidinggevenden bied ik trajecten op maat, gericht op persoonlijk leiderschap en het bevorderen van een krachtgerichte leercultuur.

Als Master Coach van de NOBCO lever ik een bijdrage aan het vakgebied van coaches door het schrijven van artikelen, boeken en het opleiden van coaches. Zie voor mijn publicatielijst: www.spiritinlearning.nl/publicaties

Locatie coach

Grotere kaart weergeven

Contact

Stuur een bericht aan deze NOBCO-coach.

naam *
e-mail *
telefoon
bericht *