Details van deze coach

naam
Martine te Winkel (v)
Coachkantoor Rotterdam
Naar website
Schiebroekselaan 32
3037 RN ROTTERDAM
telefoon

drs. M. (Martine) te Winkel

Aansluitnr. 5575
ROTTERDAM |€ 110,00
EIA-niveau Practitioner
practitioner-logo
Werkgebied
-
Leeftijdscategorie coach
46-55
E-coaching
ja
Coaching Monitor
ja
Ontwikkeladvies
nee
Uurtarief particulier
€ 110,00
Uurtarief zakelijk
€ 135,00 exclusief btw
Type
Performance coaching| Personal/Life coaching
Thematiek
Assertiviteit| Burnout| Carriere| Communicatie| Competenties| Pers. effectiviteit| Stress| Veranderingen| Zelfvertrouwen
Coachtalen
-
Branche
-
Vaksectie
-

Over deze coach

Persoonlijke coaching is bedoeld voor iedereen die wil groeien in zijn leven, of werk- of levensvragen wil aanpakken. Bijvoorbeeld omdat je steeds tegen dezelfde hindernissen of problemen blijft aanlopen. Persoonlijke coaching ondersteunt, daagt uit en stimuleert, vanuit de overtuiging dat jij zelflerend, zelfsturend en zelf verantwoordelijk bent. Via mijn coachingssessies wil ik je graag helpen om inzicht in jezelf en jouw gedrag te krijgen, je eigen koers te bepalen en hierbij de juiste stappen te zetten.

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek, om te kijken of het klikt. Dit gesprek is gratis. Ik heb mijn coachpraktijk aan huis, in Rotterdam Noord aan de Schiebroekselaan 32. Zie ook www.de2everdieping.com. Naast coaching in mijn praktijk, bied ik ook e-coaching aan, via mail, video, chat en telefoon. Ik ben opgeleid tot e-coach.

Als coach ben ik vertrouwd met diverse methoden, technieken en werkvormen. Afhankelijk van jou en jouw vraag kijken we samen wat bij jou past en voor jou werkt. Ook heb ik een aantal specialisaties, die ik in kan zetten. Dit zijn bijvoorbeeld systemisch coachen en coachen op kernemoties.

Iets over mij. In 1997 rondde ik mijn studie communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit in Nijmegen af. Sindsdien werk ik als communicatieadviseur. Iets wat ik sinds 2008 als zelfstandige doe. Sinds 2010 gaf ik daarnaast regelmatig trainingen effectieve communicatie aan groepen en teams. Ik merkte hierbij dat ik graag meer aandacht aan het individu wilde geven en meer de diepte in wilde. Voor mij reden om in 2014 een opleiding tot professioneel coach te volgen. Hierna kreeg ik de smaak van dit mooie vak te pakken en ben ik mij verder gaan ontwikkelen als coach. Sindsdien werk ik als coach én communicatieadviseur. Voor mij een prachtige combinatie!

Locatie coach

Grotere kaart weergeven

Contact

Stuur een bericht aan deze NOBCO-coach.

naam *
e-mail *
telefoon
bericht *