Verhalen van NOBCO-coaches

Wie zijn onze NOBCO-coaches en waar houden zij zich zoal mee bezig? Wij geven ze graag een gezicht. Ze beschrijven hoe een gemiddeld coachtraject er voor hen uitziet en hoe zij zichzelf blijven ontwikkelen in het coachvak.

Talentontwikkeling, loopbaancoaching & stress- en burn-outbegeleiding

Sarah Hendriks (42) woont samen met haar man, kinderen en hond in Bilthoven. Als gespecialiseerd coach in talentontwikkeling, loopbaancoaching en stress- en burn-out begeleiding richt zij zich met haar eigen coachpraktijk De Groeistudio op Young Professionals. Met 18 jaar werkervaring in diverse (leidinggevende) functies in het bedrijfsleven en het hoger onderwijs heeft ze de stap gemaakt om haar eigen coachpraktijk te beginnen. Sarah is lid geworden van NOBCO voor de verbinding gericht op ontwikkeling & groei met haar vakgenoten.

Lees meer

No-nonsense trainer en coach samen met coachee Sabrina

Johan van Tiel is 42 jaar, woont in Emmen en is no-nonsense coach en trainer. Met no-nonsense bedoelt hij dat de sessies praktisch, direct, concreet en zonder poespas zijn. Hij richt zich voornamelijk op het ontwikkelen van talenten die mensen in zich hebben. Johan is lid geworden van NOBCO om bij te kunnen dragen aan de professionalisering van het coachvak.

Een coachee van Johan is Sabrina Eleveld. Ze is 32 jaar en heeft ondertussen haar eigen bedrijf, Elevated Stories. Ze was op zoek naar een coach toen ze uit loondienst wilde.

Lees meer