2-daagse leergang Begeleiden bij Burn-out en Stress -Lees vooral verder voor de extra korting-

-
NOBCO PE
Flow-Wolf 1.775,00 Meer over deze opleiding

Over deze opleiding

Deze 2-daagse leergang maakt deel uit van een compleet pakket om mensen uit hun stress, overspannenheid of burn-out te begeleiden. Wil je leren om deze mensen ook begeleiden naar voldoening in hun werk, dan ben je hier aan het goede adres.

Tijdens deze 2-daagse leergang krijg je inzicht in de oorzaken en de symptomen van het verschijnsel stress, overspannenheid en burn-out.
Je leert hoe je een coachee begeleidt om weer energie op te doen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, inzicht in zichzelf te verkrijgen en voldoening (flow) te ervaren in werk en privé.
Na afloop van jouw begeleidingstraject heb je een duurzaam resultaat bereikt onder andere omdat jouw coachee zelfstandig in staat blijkt om terugval te voorkomen.

Tijdens 2 live-trainingsdagen leer je achterliggende (wetenschappelijke) theorie naar de praktische begeleiding te vertalen en is er ook ruimte om zelf in de praktijk te oefenen. Ook leer je hierbij hoe je van het bewuste en het onbewuste gebruik kunt maken. Meteen na afloop van de 2-daagse training kun je met alle aangereikte handvatten, testen en materialen aan de slag.

In het pakket is ook opgenomen hoe je jouw rol kunt pakken in de communicatie richting derden, zoals Arbo-arts, huisarts of werkgever.

De 2-daagse leergang, met omvangrijke syllabus en werkbladen betreft een totaalpakket dat zelfstandig uitvoerbaar is. Je krijgt een levenslange licentie om van het werkmateriaal bij individuele begeleiding gebruik te maken. En, na afloop krijgt iedere deelnemer de mogelijkheid om in een besloten Facebook-groep contact te houden, vragen te stellen, successen te delen of updates te krijgen. Daarnaast kun je altijd met mij contact opnemen.

Eind mei 2022 heeft de overheid besloten geen stap-opleiders meer toe te laten voor trainingen met minder dan 100 uur. Dat is zuur.

Startdata

De volgende 2-daagse leergang is op 17 november en 8 december 2023.
Volgend jaar is er een 2-daagse leergang op 12 januari en 2 februari 2024.

Het complete pakket krijg je voor 1775,-- ex btw .
Deze investering heb je overigens met 1 traject terug verdient
Als je je samen met een collega aanmeldt dan krijgt ieder van jullie 175,-- euro ex btw korting

Voor aanmelding of vragen kun je me mailen op: bjwolf@kpnmail.nl
Ook is er nog info vermeld op uitjeburn-out.nl
Soort
PE-activiteit
PE-uren
12 uur
Geldig
16 september 2024
Dagen
2
Thema
Assertiviteit Communicatie Competenties Conflicten Gezondheid Perfectionisme Pers. effectiviteit Pers. ontwikkeling Re-integratie Stress Werk Zelfvertrouwen Zingeving

Opleider

Flow-Wolf

Zerboldstraat 27
7203 GX Zutphen
Nederland

Inschrijven

Heb je interesse in deze opleiding?
Schrijf je dan direct in.

Direct inschrijven