Intuïtief coachen bij Trauma

-
NOBCO PE
IMC Mensontwikkeling 2.722,00 Meer over deze opleiding

Over deze opleiding

In de leergang ‘Intuïtief coachen bij Trauma’ leer je hoe het brein werkt in angstig situaties, hoe het lichaam spanning en patronen vastzet en hoe je daarin weer flexibiliteit brengt. Je leert omgaan met de gevolgen van situaties vanuit je geschiedenis die je geraakt hebben en je vaak onbewust nog steeds raken. Je leert dit soort diepgaande kwetsbare ontwikkel processen begeleiden.
Er is steeds meer inzicht en methode beschikbaar om stress en oude, vastgeroeste patronen bewust te maken. Je leert werken met methodes die geschikt zijn voor coaches, die inzicht geven en helend werken.
We houden focus op waar jouw grens ligt als coach. Je ontwikkelt inzicht wanneer meer specialistische hulp nodig is dan jij kan bieden. Maar ook vertrouwen hebben, wanneer je wél de juiste persoon bent om naast jouw coachee te staan.
We werken met de gevolgen van situaties uit je eigen geschiedenis die je zo geraakt hebben, dat ze ook in het hier en nu – vaak onbewust – nog merkbaar zijn. Je vergroot je bewustzijn en zelfacceptatie, zowel van je kracht als van je kwetsbaarheid als mens en als coach. Zo versterk je het contact met jezelf. Je vergroot je intuïtieve vaardigheden en je vaardigheid om essentiële, vaak subtiele momenten in de coachsessie te benutten.
De leergang ‘Intuïtief Coachen bij Trauma’ versterkt jouw mogelijkheden om de verbinding met de ander werkelijk aan te gaan, binnen een professionele coachrelatie. Met alles wat zich aandient. Zo help je jouw coachee om met hart en ziel eigen antwoorden te vinden op essentiële vraagstukken over leven en werk. Daarbij ben je bereid om je eigen kwetsbaarheden en trauma’s in te brengen en je daarop te laten begeleiden

Startdata

5 februari 2024
Soort
PE-activiteit
PE-uren
45 uur
Geldig
20 februari 2025
Dagen
-
Thema
Assertiviteit Kwetsbaarheid Pers. effectiviteit Stress Zelfvertrouwen

Opleider

IMC Mensontwikkeling

Hooftlaan 4
1401 ED BUSSUM
Nederland

Inschrijven

Heb je interesse in deze opleiding?
Schrijf je dan direct in.

Direct inschrijven