Jeannet Smulders

ITA EST

Nijhofweg 1
7478 PX Diepenheim
Nederland

+31621967922
info@itaestonline.nl
www.itaestonline.nl

J.B.C.M (Jeannet) Smulders

Aansluitnr. 3723

Diepenheim

EIA-niveau Foundation
EIA Foundation

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 95,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 exclusief btw

Type
Natuurcoaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Burnout
Communicatie
Groepsontwikkeling
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Stress
Teambuilding
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Overig
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Hoe kun je jouw eigenheid en kracht meer tot uitdrukking laten komen? Of je meer zichtbaar maken in wat je te bieden hebt? Hoe ga je om met werkdruk, met besluitvormingsprocessen of zorg je voor een beter evenwicht tussen werk/privé?
Belangrijke vragen, die aan je energie en je welbevinden kunnen knagen als je ze onbeantwoord laat. Als ze ondersneeuwen in de hectiek van alledag. Je wilt jouw zelfsturing vergroten bij het zorgen voor je eigen vitaliteit en professionele ontwikkeling. Samen met jou onderzoek ik jouw persoonlijke stijl, jouw valkuilen, kwaliteiten en inspiratiebronnen. Het nieuw verworven zelfinzicht, de vrijgekomen energie en hernieuwde inspiratie geven je kracht om zaken ‘anders’ aan te pakken. Zo bepalen de omstandigheden jou niet langer, maar bepaal jij de omstandigheden. Mijn coachtrajecten duren gemiddeld 4 tot 6 sessies. Ik kom snel tot de kern, waarbij ik respectvol confronteer.
Regelmatig en indien gewenst kan ik gedurende dit proces ook het paard als spiegel inzetten. Want echte ontwikkel komt pas als je echt uit je comfortzone komt. Je mag van mij verwachten dat ik je daar deskundig bij begeleid. Met de nodige diepgang én lichtheid weet ik in de trajecten blijvende resultaten te behalen.
Mijn achtergrond is; Kwaliteitsmanagement, Ethica in de gezondheidszorg, coach en trainer met een 2e graads onderwijsbevoegdheid.

Stuur een bericht naar deze coach