MEER Coaching

Kerkstraat 24
3581 RD Utrecht
Nederland

am@meercoaching.com

[] A. (Annemarie) van der Meer []

Aansluitnr. 2373

Utrecht

EIA-niveau Master Practitioner
EIA Master Practitioner

Werkgebied
-
Leeftijdscategorie coach
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Executive coaching
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Performance coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Competenties
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Je ziet je leven als een ontwikkelingsweg en wilt investeren in het realiseren van je potentieel. Je stelt je in je werk uitdagende doelstellingen. Je wilt bepaalde competenties versterken. Je wilt meer inzicht in jezelf verkrijgen om bewuster keuzes te kunnen maken. Je bent op een punt in je loopbaan aangekomen dat je je afvraagt: "Wat wil ik echt zelf?" en: "Hoe kan ik ook in de toekomst een zinvolle bijdrage leveren?" Je hebt behoefte aan reflectie. Vanuit deze of dergelijke motieven ben je op zoek naar een coach die hierbij een ontwikkelingspartner is. Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Ik heb ruim 25 jaar ervaring als coach. Coach mensen op alle niveaus in organisaties in verschillende branches in binnen- en buitenland. Mijn stijl is open, direct, uitnodigend tot diepgang en praktisch. Mijn benadering is gebaseerd op humanistische en positieve psychologie, systeemdenken, leertheorie, groepsdynamica en een ontwikkelingsgericht mensbeeld.

Afgestudeerd als psycholoog waarna uitgebreide coachtraining gevolgd. Daarbij beschik ik over specifieke licenties, zoals de Myers-Briggs Type Indicator I en II, Inventory of Leadership Styles (360 graden feedback instrument van de Hay Group), Profilor (360 graden leadership feedback instrument van PDI), Tilt 365 Positive Influence Predictor, Intercultural Readiness Check. Door de International Coach Federation (ICF) ben ik geaccrediteerd als Master Certified Coach (MCC).

Marianne van der Pool en ik hebben samen CoachingSchool Amsterdam opgericht. Daar geven we in-company opleiding in professionele coaching voor leidinggevenden en voor interne coaches. Ook hebben wij samen een boek geschreven: "De 11 coach competenties in woord en beeld - gids voor de professionele coach".

Bij de RINO Amsterdam bieden we samen coach training aan die door de ICF als Accredited Coach Training Program (ACTP) is gecertificeerd.

Werktalen: Nederlands, Duits, Engels.

Stuur een bericht naar deze coach