Desiree Vreugdenhil

Inzicht, bewust persoonlijke groei

Westblaak 180 -9e etage
3012 KN Rotterdam
Nederland

+31641479966
desiree@inzicht.nl
www.inzicht.nl

D. (Desiree) Vreugdenhil

Aansluitnr. 1412

Rotterdam

EIA-niveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
46-55
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 300,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 300,00 exclusief btw

Type
Coaching in familiebedrijven
Executive coaching
Organisatie coaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Systemisch coachen
Team coaching

Thematiek
Communicatie
Competenties
Conflicten
Cultuuromslag
Groepsontwikkeling
Hooggevoeligheid
Leiderschap
Management
Ondernemen
Opvoeding
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Relaties
Scheiding
Stress
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Advocatuur & Notariaat
Communicatie & Media
Consultancy
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Overig
Werving & Selectie
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Zoveel mogelijk mensen bewust maken van hun eigen potentieel op een wijze zodat zij dit daadwerkelijk kunnen toepassen in hun dagelijks leven, is een passie die ik van jongs af aan voel. Het vergroten van bewustzijn is wat mij betreft een van de belangrijkste aandachtspunten in de ontwikkeling van zowel persoonlijk als professioneel leiderschap. Wanneer mensen in verbinding staan met zichzelf, staan zij proactief in het leven en nemen zij de verantwoordelijkheid voor hun eigen gedrag en acties in plaats van primair te reageren op de omstandigheden. Mijn bijdrage om de wereld een stukje mooier te maken!

Ik werk inmiddels +35 jaar als professioneel (team)coach, opleider & trainer in binnen- en buitenland en sinds 2005 in mijn eigen organisatie. Met een gespecialiseerde achtergrond in neurologische gedragswetenschappen en psychologie en mijn ervaring als ondernemer, heb ik altijd oog voor de mens in verandering en weet ik vanuit een hoge mate van verbinding de ander mee te nemen in de gewenste verandering op zowel cognitief als emotioneel vlak.

Ik sta als Executive (team)coach, trainer en opleider bekend om mijn effectieve, diepgaande en betrokken wijze van coachen van zowel personen, groepen als teams. Met mijn visie op bewustwording in combinatie met persoonlijk en professioneel leiderschap maak ik zichtbaar dat door te ontwikkelen op persoonlijk leiderschap, professionele groei een logisch gevolg is.

Een kleine indruk over mij via anderen:

‘’Wat heeft de coaching van Desiree mij concreet opgeleverd? Ik kan weer lachen en genieten. Ik mag van mezelf fouten maken en kan er weer om lachen. Ik maak zaken veel vaker niet meer persoonlijk en kan de mensen zien achter het gedrag. Wat ik heb geleerd van Desiree is dat mijn pijn, angst en andere niet gewenste gevoelens, kansen zijn om mij verder te ontwikkelen. Ik ben nu al een betere versie van mezelf geworden. Ik ben van overleven naar leven getransformeerd!’’ – M.

‘’Tijdens deze gesprekken heb ik veiligheid, betrokkenheid, openheid en eerlijkheid mogen ervaren. De praktische opdrachten die Desiree mij gaf hebben mij meer inzicht gegeven in mijn gedrag, mijn gevoel en de behoefte erachter. Deze gebruik ik nog dagelijks.’’ – L.

“Als je wilt sparren op diepere lagen van onbewuste aansturing in jezelf dan zijn Jasper en Desiree heldere mensen die je dit inzicht zonder oordeel kunnen spiegelen.” – M.

Interesse in mijn werkwijze? Voel je vrij om contact op te nemen via desiree@inzicht.nl. Op onze site www.inzicht.nl vind je meer informatie en referenties.

Stuur een bericht naar deze coach