Bertie Bisschops

Bisschops Consult

Breulsweg 3
6321 EK Wijlre
Nederland

0646407597
coachen@home.nl
www.bisschopsconsult.nl

B. (Bertie) Bisschops

Aansluitnr. 599

Wijlre

EIA-niveau Master Practitioner
EIA Master Practitioner

Werkgebied
-
Leeftijdscategorie coach
65+
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 200,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
-

Type
E-coach
Executive coaching
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Communicatie
Groepsontwikkeling
Leiderschap
Management
Ondernemen

Coachtalen
Nederlands
Engels
Duits

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Executive coaching

Over deze coach
Het vraagt moed en lef om het avontuur met jezelf aan te gaan en te reizen naar plekken waarvan je het bestaan vermoedt, maar nog nooit bent geweest. Dat vraagt ook een oprechte nieuwsgierigheid naar jezelf, naar je onvermoede kwaliteiten, je eigen kleur, je eigen-wijsheid. Met nieuwe inzichten open je deuren die je altijd op slot waande en overschrijd je grenzen die ineens niet meer bestaan.

Zoals een kunstenaar het beeld hakt dat al in de steen is opgesloten, zo ga ik als coach te werk. Mijn grote drijfveer is het vrijmaken van potenties die er al zijn. Ik inspireer en beweeg mensen hun talenten te ontwikkelen en deze in de praktijk van alledag volop toe te passen. Dat vraagt inzicht in de normen, waarden en gedragspatronen die jou beperken. We onderzoeken ook samen welke methodieken en interventies jou helpen. Dat is bij iedereen anders. Daarvoor beschik ik over een kleurrijk pallet aan ervaring en methodieken uit de wereld van de klassieke psychologie, Psychosynthese, TA, Systemisch werk, Gestalt, Groepsdynamica, Communicatie- , Organisatie- en Managementwetenschappen. Evengoed is mijn dagelijks leven een bron van inspiratie: mijn reizen, mijn leven op onze oude hoeve, mijn familie en vrienden.

Afhankelijk van je thema en rol organiseren we 3-gesprekken en evaluaties met een leidinggevende of collega om de effectiviteit te vergroten en spiegeling op de werkplek te versterken. Een coachtraject bij mij is doorspekt met ondersteunende werkopdrachten.

Ik ben sinds 2003 werkzaam als beroepscoach, sinds juli 2008 Registercoach/European Senior Practitioner en sinds oktober 2014 European Master Practitioner. Ik ben Executive coach,leiderschapstrainer en intervisor voor(management)teams. Als boardroomconsultant en begeleid ik daarnaast veranderingsprocessen, communicatiestrategie en crises. Ik heb een coachpraktijk in Zuid-Limburg en Utrecht.

Ik volgde een managementopleiding, een vijfjarige coachopleiding en talloze begeleidingstrainingen. Ik heb leidinggevende functies gehad in het bedrijfsleven, overheden en adviessector en was communicatieadviseur/woordvoerder in politiek/bestuurlijke omgevingen.

Contact: Bisschops Consult tel. 0646407597 of 0434592683
coachen@home.nl
www.bisschopsconsult.nl.

Stuur een bericht naar deze coach