Frits van Kempen

Van Kempen Impuls

Galvanistraat 8
3817 KP AMERSFOORT
Nederland

+31621280188
frits@vankempenimpuls.nl
www.vankempenimpuls.nl

F.H. (Frits) van Kempen

Aansluitnr. 591

AMERSFOORT

EIA-niveau Master Practitioner
EIA Master Practitioner

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
65+
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Ja
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 185,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 185,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Communicatie
Leiderschap
Veranderingen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels
Frans
Duits

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Voor mij is coachen vooral open luisteren, invoelen, begrijpen en afstemmen op jou als cliënt met jouw vraag. En daarna aanvullen, faciliteren, uitdagen, bemoedigen, stimuleren, fascineren en inspireren. Al naar gelang wat er nodig is. Het is er zijn voor de ander met behoud van professionele distantie. Je vindt bij mij aandacht, een luisterend oor, een duwtje in de rug, een reflectieve kijk naar binnen en van daar uit een bewustere kijk naar buiten. Als je behoefte hebt aan iemand die met je mee kijkt naar de (problematische) situatie, naar de eigen patronen daarin, naar de dilemma's, de belemmeringen, de angst en de strijd en de weg daar weer uit. Als je op zoek bent naar zelfkennis, naar bewustwording, naar aanscherping van adequaat handelen, naar verbetering van communicatie met jezelf en anderen, naar persoonlijk leiderschap. Kom dan eens naar mijn lokatie in Leusden. Coachen zou je ook kunnen samenvatten als een procesversnelling in persoonlijke ontwikkeling, groei en bewustzijn. Ik ben behulpzaam bij het naar boven brengen van wat er in feite al aanwezig is, maar nog sluimert, nog suddert, nog bedekt is met allerlei hindernissen. Het geeft mij in elk geval veel voldoening dit werk te doen. Ik coach al 30 jaar minimaal op het niveau van wat je van een master practitioner (nu 'nestor') mag verwachten.
Ik heb ook nogal wat ervaring als therapeut (PMT) in de psychiatrische dagbehandeling, een Polikliniek PAAZ, het astmacentrum Davos.
Dat is soms erg prettig voor cliënten.
Mijn specialiteiten liggen vooral op het vlak van existentiële problematiek, persoonlijkheid, systemisch werk en actiemetaforen.

Stuur een bericht naar deze coach