F.L.M. (Fréderique) van de Poll

Aansluitnr. 34211

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
36-45
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 95,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Coaching in familiebedrijven
Executive coaching
Organisatie coaching
Team coaching

Thematiek
Communicatie
Conflicten
Cultuuromslag
Leiderschap
Management
Ondernemen
Teambuilding
Veranderingen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Automatisering/ICT/Telecom
Communicatie & Media
Consultancy
Overig
Werving & Selectie
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Specialisme:
Systemische coachen
Familie -en organisatie opstellingen
Teamontwikkeling
Leiderschapsontwikkeling

Het is mijn missie om met hart en hoofd lucht te brengen in situaties waar je als mens of team vastloopt. Hierbij combineer ik mijn bedrijfskundige achtergrond en zakelijk instinct met mijn kennis van systemische dynamieken en ontwikkelingspsychologie.

Ik werk op twee assen; mens en systeem. Wat heeft het organisatiesysteem nodig om goed te functioneren? Wat hebben de mensen in dit systeem nodig om optimaal tot hun recht te komen?


Als professioneel coach en begeleider help ik je de balans te vinden tussen de polariteiten waar je als mens en team mee te maken krijgt.
In mijn werk wil ik je helpen de kluwen ontwarren. Zichtbaar maken wat nog verborgen is. Onbenut potentieel verkennen. Helderheid creëren met de rust dat het soms troebel blijft.
Kenmerkend voor mijn stijl is de afwisseling van rust, beweging, energie en humor.

Mijn inspirator:
Embrace Your Inner Elvis!
De performer, de entertainer, de professional. Iemand die wist hoe het is om van niets iets te maken en zichzelf in verschillende vormen opnieuw uit te vinden. En aan de andere kant ook zo kwetsbaar. Niet in staat om te begrenzen en te leunen op een ander. Het gevecht met het imago. Ego vs Innerlijke Kracht. Dat wat hem zo groot heeft gemaakt is ook zijn ondergang geworden.
Elvis staat voor mij symbool voor de maskers waar we ons als mens soms volledig onbewust achter verschuilen, hoe getalenteerd we ook zijn. Zicht op dat wat je graag laat zien en dat wat je liever achter het gordijn verstopt, maakt ons compleet.

Opleidingen:
M&A and Corporate Strategy, Insead. Strategic Leadership Program, Nyenrode. Professioneel Coachen en Leiderschap, Coachcenter. Systemische jaaropleiding, Academie voor Psychodynamica, Organisational Constellations for Family Constellators, Bert Hellinger Instituut. Professionele Begeleiding van Organisaties (PBO), Phoenix Opleidingen. Leiderschap in Ontmoeting, Phoenix Opleidingen. Creërend Leiderschap, Coachcenter.

Stuur een bericht naar deze coach