C.A. (Christel) Goei Faas

Aansluitnr. 70048

EIA-niveau Foundation
EIA Foundation

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
Leeftijdscategorie coach
36-45
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 130,00 btw vrijgesteld
Uurtarief zakelijk
€ 180,00 btw vrijgesteld

Type
E-coach
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Stress & burn-out coach

Thematiek
Assertiviteit
Burnout
Carriere
Communicatie
Competenties
Conflicten
Gezondheid
Kwaliteit van leven
Kwetsbaarheid
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Communicatie & Media
Horeca & Recreatie
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Overig
Werving & Selectie
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Wie ben ik?
Ik ben Christel en ik heb een eigen coachpraktijk: Vol Vertrouwen leren. Ik heb met heel veel plezier naast verschillende cursussen een coachopleiding gedaan bij NONONS in Amsterdam. Ik kan zonder twijfel zeggen dat ik altijd onder de indruk ben van mensen die de tijd nemen om in zichzelf te investeren. Het is voor mij als coach bijzonder om de achtergronden van verschillende mensen te mogen leren kennen. Ik werk graag als coach omdat ik zie dat coaching helpt. Ik zie dat mensen zichzelf door coaching meer durven laten zien en ontwikkelen, vermijding doorbreken en uitdagingen aangaan binnen werk of privéleven. Ik heb ook gemerkt dat coaching een preventieve werking heeft door bijvoorbeeld aandacht te schenken aan de algehele vitaliteit.

Als coach geloof ik erin dat het op sommige momenten in je leven van meerwaarde is om eens onder de loep te nemen waar jij in jouw leven verandering in aan wil brengen. Dit kan gaan over hoe jij met situaties omgaat of de omgeving waar je veel bent.
Ik ben als coach nieuwsgiering naar wat voor jou belangrijk is en in hoeverre jij hier contact mee kunt houden. In belang van je ontwikkeling geef ik je terug wat mij opvalt zodat we in gesprek steeds blijven kijken wat nodig is om goed voor jezelf te zorgen! Mijn ervaring is dat er tijdens een coachtraject ruimte is voor emoties, reflectie, oefening, nieuwe uitdagingen, successen, beweging en humor!

Ik ben als mens en coach optimistisch en ik ga graag samen opzoek naar mogelijkheden. Ik luister aandachtig naar je en ik geef ruimte aan gevoelens van blijdschap, verdriet, angsten en boosheid.

Ik kan enorm genieten en onder de indruk zijn van veranderprocessen, opgedane inzichten en nieuwe stappen die mensen durven zetten. Ik vier graag samen in de gesprekken jouw successen en ik zal tegelijkertijd blijven kijken naar de plannen en wensen tot verandering die er nog liggen.

Mijn achtergrond
Ik heb de opleiding Social Work gedaan en ik heb de afgelopen 15 jaar gewerkt in individuele en deeltijdbehandelingen voor volwassenen met depressieve stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Ik werk momenteel als docent binnen een Hogeschool bij de opleiding Social Work. In deze banen leer ik veel over de drijfveren en achtergronden van mensen en hoe je kunt leren en herstellen van moeilijke omstandigheden en gebeurtenissen. Ik werk naast mijn baan in het onderwijs als zelfstandig coach.

Werkwijze
Wanneer je merkt dat je iets wil veranderen in je leven en je uit goede zorg voor jezelf het prettig vindt om iemand mee te laten kijken dan loop ik als coach graag een tijdje met je mee! Ik ben rustig, luister aandachtig naar je verhaal en stel verdiepende vragen zodat je erachter kunt komen wat jij precies wil veranderen.

We beginnen met een kennismaking waarin we kijken waarom verandering belangrijk voor je is. We kijken welke waarden belangrijk zijn in jouw leven. Bij waarden kun je denken aan integriteit, rechtvaardigheid, respect en verbinding, maar ook bijvoorbeeld aan ambitie, vrijheid en plezier. Ik zie dat waarden die de ruimte krijgen mensen richting en betekenis geven. Wanneer het je onvoldoende lukt om trouw te blijven aan je waarden kun je verschillende klachten ontwikkelen zoals vermoeidheid, slaapproblemen, stressklachten en lichamelijke pijn. Je bent dan mogelijk niet meer het pad aan het volgen wat bij jou past en waar je eigenlijk op zou willen lopen.

Ik heb er vertrouwen in dat je terug kunt wandelen naar je waarden en dat je kunt leren van de afslagen die je hebt genomen. We kijken hierbij ook samen naar de invloed van omstandigheden. Vanuit dit gesprek vormt zich een doel waar je aan wil werken. Wanneer je na dit gesprek het gevoel hebt dat je samen verder wil werken dan kunnen we starten met een coachtraject.

In de coachgesprekken onderzoeken we samen op welke manier het voor jou passend is om te veranderen zodat jij jouw gestelde doel kan verwezenlijken. We kijken wat je tegen kan houden en hoe je hiermee om wil gaan. Ik zet hier als coach verschillende oefeningen voor in zodat je ook echt in beweging komt in de ruimte.

Binnen een coachtraject kunnen onderwerpen uit verschillende levensgebieden besproken en onderzocht worden. In een intakegesprek bekijken we samen nauwkeurig waar jij aandacht aan wil schenken. Een coachtraject bestaat uit ongeveer 5 tot 7 gesprekken en kan tussen de 3 en 6 maanden duren.

Neem bij vragen gerust contact op. Je kunt er ook voor kiezen om een kosteloos kennismakingsgesprek te plannen. We kunnen in dit gesprek dan kijken of er een klik is om vanuit samen te gaan werken.

Stuur een bericht naar deze coach