Haike Nillesen

STAPKRACHT

Sportlaan 12
8095 RJ 't Loo Oldebroek
Nederland

+31640110333
haike@stapkracht.nl
www.stapkracht.nl

H.G. (Haike) Nillesen

Aansluitnr. 32600

't Loo Oldebroek | € 110,00 inclusief btw

EIA-niveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie
56-65
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 110,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 110,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Executive coaching
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Slaapcoach
Stress & burn-out coach
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Burnout
Carriere
Communicatie
Leiderschap
Management
Teambuilding
Timemanagement
Werk

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Als coach en bedrijfsmaatschappelijk werker help ik managers, medewerkers, organisaties om te gaan met vraagstukken over leiding geven, (strategische) keuzes maken, vitaliteit en balans tussen werk en privé. Ik coach op een mogelijke dubbelrol: pal achter de afdeling en medewerkers durven staan, maar tevens één van de knopen in de hiërarchische lijn zijn.
Ik heb ruim 20 jaar ervaring als coach, trainer en manager. Het enthousiasme en doorzettingsvermogen uit mijn sportcarrière, komen in alles terug.

Met mijn partner heb ik het bedrijf STAPKRACHT. Onze missie is dat elke werknemer met veel plezier naar het werk gaat. Met STAPKRACHT beweeg je naar je TOP! Dit is zowel figuurlijk als letterlijk bedoeld. Sinds augustus 2018 is STAPKRACHT gehuisvest in ’t Loo Oldebroek aan de rand van het bos. Waar mogelijk neem ik je mee naar buiten voor wandelcoaching, teamontwikkeling of om ze uit hun comfortzone te halen. Samenwerken met STAPKRACHT betekent stappen zetten!

Naast individuele coaching begeleid ik teams middels intervisie en training. “Alleen ben je sneller, maar samen is leuker én je komt verder”. Sommige teams hebben daarbij een spiegel of verbinder nodig. Iemand die ze (bege)leidt, confronteert of een schop onder de kont geeft. Die iemand ben ik!

Met verschillende coachings- en topsporttechnieken ontdek ik wat je écht wil en leer ik je dit te bereiken door me 100% in te zetten. Echte impact door keihard aan de slag te gaan. Ik draai niet om de hete brei heen en neem geen genoegen met half werk; dat stapje extra is waar we samen voor gaan en wat echt resultaat oplevert!
Sinds 2018 ben ik Provocatief Coach. Provocatieve Coaching is voor mensen die willen veranderen en los willen komen van patronen. Het is een snelle, speelse, humorvolle, uitdagende en confronterende, maar wel respectvolle manier van coachen. Door de interventies ga je je problemen relativeren. Wat is het probleem eigenlijk? Of je komt in beweging om er echt iets aan te doen omdat je gaat voelen dat je jezelf als het ware saboteert. Veel mensen komen hiermee verder dan met traditionele Psycho-therapie of coaching!

Van 2006 tot 2018 ben ik werkzaam geweest als interim manager binnen onderwijs en zorg. Mijn eigen managementervaring is zeer helpend en bruikbaar in de coaching en teamontwikkeling.

Meer weten? Bel 06-40 11 03 33 | mail haike@stapkracht.nl | www.stapkracht.nl

Stuur een bericht naar deze coach