Kitty Heilijgers-Nijhof

ichange

Schans 27
5509 NM VELDHOVEN
Nederland

+31639494940
kitty@ichange.nu
ichange.nu

C.H. (Kitty) Heilijgers-Nijhof

Aansluitnr. 31140

VELDHOVEN

EIA-niveau Practitioner
EIA Practitioner

Werkgebied
Regionaal
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 100,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Loopbaancoaching
Natuurcoaching
Performance coaching

Thematiek
Communicatie
Leiderschap
Pers. effectiviteit
Veranderingen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Financiële dienstverlening
Zorg

Vaksectie
Natuurcoaching

Over deze coach
Mijn focus is ontwikkeling. Ik begeleid graag professionals (- teams) om beter te gaan functioneren. Om meer op zichzelf en elkaar te vertrouwen. Op een constructief opbouwende manier kwaliteiten benutten, maar ook met plezier resultaten te behalen. Zie ook ichange.nu

Lees ook mijn artikelen op LinkedIn om een idee te krijgen van welke thema's die de ik met coachees bespreek. Wie weet of dit ook herkenbaar is voor jou?

Mijn expertise is het begeleiden van HSP (al dan niet in combinatie met hoogbegaafdheid) en (slachtoffers van) narcisme, alsmede burn- en bore-out. In de loopbaancoaching staat het persoonlijkheids-, jouw blauwdruk en eigen marketingplan centraal om te komen tot de baan die past bij wie je bent.
Ik werk met de inspirerende methode van Inclusive Leadership die het denken, doen, voelen en zijn verbindt.
Om het vuur weer terug te brengen in jou, jouw team en organisatie.
In maart 2024 zal ik mijn opleiding tot senior coach - counselor afronden bij de Alba-academie; deze post HBO-opleiding dieper coachen maakt dat ik mezelf als instrument kan inzetten bij jouw identiteits- en zingevingsvraagstukken bij (trauma-) thema's en weerstand. Werken op het snijvlak en waar het "spannend" is.

Samen met mijn zus Simone Nijhof werken wij al meer dan 25 jaar als coach en zijn samen eigenaar van iChange V.O.F.
Daarnaast maak ik mij sterk als vrijwilliger (sinds 2018) in het Buddy-werkt project om studenten en langdurig werklozen te coachen die een lange afstand hebben tot de arbeidsmarkt bij het vinden van een passende baan (en het wegnemen van eventuele obstakels/weerstand).
In 2021 ben ik genomineerd als mentor coach bij de International WomenTech Network en met meer dan 700 voorkeursstemmen geplaatst in de top 10. Ben hier trots op. Niet eens zozeer om de award, maar dat ik ook in de 2 jaar Coronaperiode zoveel heb kunnen betekenen voor anderen over de gehele wereld: Enkel door te (be-)luisteren zonder oordeel, op basis van gelijkwaardigheid en het stellen van vragen.
Daar waar nodig zet ik natuur coaching in en creatieve werkvormen en methodes (systemisch werk, voice dialogue, TA, NLP, VBT of gestalt-therapie, lichaamswerk).

Waardoor de ander in beweging (durfde) te komen. Panta Rhei (alles stroomt, komt in beweging) !

Tot sprekens/ziens,
Kitty
Www. iChange.nu

Stuur een bericht naar deze coach