Judith Willems

Meet Me Coaching

Fokkerstraat 12
3833 LD Leusden
Nederland

+31655182801
judith@meetmecoaching.nl
www.meetmecoaching.nl

J.D. (Judith) Willems

Aansluitnr. 5941

Leusden

EIA-niveau Practitioner
EIA Practitioner

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
46-55
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 190,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 190,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Executive coaching
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Stress & burn-out coach
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Burnout
Carriere
Communicatie
Conflicten
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Relaties
Scheiding
Stress
Teambuilding
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Advocatuur & Notariaat
Consultancy
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Maatschappelijke dienstverlening
Nutsbedrijven
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Werving & Selectie
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Herken je dat?
Het gevoel van teveel druk op je schouders? 'Ja' zeggen terwijl je al zoveel te doen hebt? Het gevoel dat anderen over je grens gaan? En het moeilijk vinden daar iets van te zeggen? Of in situaties terecht komen die onprettig zijn en niet weten hoe je een houding te geven? Heb je weleens het gevoel dat je een keer door de mand gaat vallen? Dat je zo perfectionistisch bent, dat je er last van krijgt?

Wat kan ik voor je doen?
Ik kan je helpen de druk te verlichten zodat je weer lekker in je vel komt te zitten. Ik leer je hoe je weer van het leven kunt genieten zonder de last van belemmerende gedachten. En ik leer je te kiezen voor wat voor jou belangrijk is en daarvoor te gaan, in plaats van je te laten leiden door de waan van de dag.

Wat zijn de mogelijkheden?
Ik bied verschillende opties, waaronder een 1-daagse groepstraining of een één-op-één coachtraject. Voor organisaties zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van trainingen.

Wie ben ik?
Mijn naam is Judith Willems. Ruim 12 jaar heb ik in in de uitzendbranche gewerkt om nieuwe vestigingen op te zetten en probleem-vestigingen aan te pakken. Sinds 2005 werk ik als zelfstandig coach en trainer. Ik ben geaccrediteerd NOBCO Practitioner Coach en ben gericht op burn-out en persoonlijke ontwikkeling. Zo help ik managers en directieleden om meer uit zichzelf te halen en te groeien naar inspirerende leiders. Daarnaast ben ik als gastdocent verbonden aan de VU Amsterdam, waar ik masterstudenten Klinische Neuropsychologie college geef over Acceptance and Commitment Therapy.

Waar zijn de coachgesprekken?
Om het beste uit jou te halen gedurende de coaching, is mijn coachkamer prettig en comfortabel. Je wordt verwend met goede cappuccino. En als je liever een latte macchiato of gewone koffie hebt, kan dat ook. Of thee natuurlijk, waar je van de menukaart kan kiezen uit diverse smaken losse thee. En altijd wat lekkers erbij, bij mij word je in de watten gelegd.

Voor wie coach ik?
Iedereen kan bij mij terecht, als je wilt werken aan burn-out of persoonlijke ontwikkeling. Klanten van mij zijn o.a. Hunkemöller, BNN VARA, Gemeente Amersfoort, Specsavers en de PvdA.

Wat zeggen klanten over mij op Google?
'Ik heb een coaching traject gedaan op basis van ACT. Judith heeft een hele prettige stijl van werken, past haar stijl aan op wat ik nodig had en is niet bang om te challengen omdat ze een “veilige” omgeving creëert, waarbinnen dit kan.
Door het traject te volgen heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen handelen, angsten, twijfels en hoe ik hier mee (op een andere manier) kan om gaan.'

Onafhankelijke ervaringen over mijn coaching zijn te lezen op Google en Trustpilot onder Meet Me Coaching.

Eerste gesprek gratis!
Je kunt bij mij een gratis kennismaking inplannen door je aan te melden via de website van Meet Me Coaching.

Stuur een bericht naar deze coach